Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:41 | January 16, 2020

Färga dina fransar och bryn hemma!

Fredag, lördag, söndag… tre dagar kvar till Caboooo wihoo! Det känns lite overkligt att vi ska åka iväg faktiskt. Jag vill bara bada med den där valhajen, få mina GoPro-bilder sedan är jag klar. Nej en och en annan spicy Margarita och kanske någon fishtaco hade varit riktigt nice också. 😀

Det är ganska många som frågat på sista tiden om jag har börjat dricka alkohol igen. Jag hade ju uppehåll i närmare ett år pga det blev för mycket och jag insåg att jag kunde ha minst lika roligt utan alkohol. Jag har inget alkoholförbud eller dylikt, det är inte så att jag inte kan hantera alkohol eller att dricker var och varannan dag. Så har det aldrig varit heller utan det blev bara för mycket festande under en period för ett tag sedan och då fick jag helt enkelt nog.

Idag kan jag absolut dricka men det är bra sällan. Sedan jag flyttade hit kan jag typ räkna på en hand hur många gånger vi varit ut och jag druckit, och det är ändå på en 4 månadersperiod. Däremot så brukar vi dricka något glas vin till maten när min sambo är hemma och ska vara det ett tag och inte har match dagen efter. Då brukar vi laga mat tillsammans, lyssna på musik och dricka lite vin och det är supertrevligt! 😀

Något som är mindre trevligt är att jag idag ska iväg på en sockervaxning…down there. Alltså att vaxas där nere är inte jätteskönt men jag har aldrig testat sockervaxning och det ska tydligen vara annorlunda. Jag lovar att uppdatera er om det imorgon. 😉

Igår passade jag på att färga fransarna och brynen. Det är inte alls svårt att göra det själv och det går ju ruggigt snabbt. Alltså vi snackar typ 5 min, jag skojar inte!

Såhär gör du:
1) Se till så dina fransar / bryn är rena
2) Pensla på Steg 1 och jag lät det sitta i typ 30 sekunder och sedan torkade jag bort
3) Pensla på Steg 2 och så fort du penslat på båda brynen/ fransarna kan du tvätta av det
Simple as that!

>>Jag använder mig utav det här kitet för 119kr<< Räcker hur länge som helst! 😀


5 kommentarer5 kommentarer om “Färga dina fransar och bryn hemma!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så fint det blev. Du behöver inte förklara dej hur du dricker. Jag själv dricker ca 2 glas vitt vin och sen kanske en shot på fest. Måste vara mysigt för dej nu hemma. Ni bor ju så stort och du kan mysa hemma när ni har det så kallt ute. Kram.😊 hoppas du får det underbart i Mexico.

  Reply
 • Jag råkade köpa fel och kom hem med det där kitet från Depend. Fick inte till det alls. Katastrof resultat. Köpte det vanliga från Depend och allt var fridens igen. 🙂

  Reply
 • Testat sockervax brazilian, men det gjorde för jäkla ont… först att dra ut vaxet över området och sen dra bort det! Idag kör jag epilator, och där jag inte klarar smärtan rakar jag ist. Mycket skönare och billigare!

  Reply
 • Också kört sockervaxning brazilian, fyyy så ont! Det värsta är nästan när vaxet stryks på för det görs mothårs och det typ “luggas” då haha! Däremot är smärtan över snabbt som attan och man går därifrån len och hårfri 👌🏼

  Reply
 • Hur lyckas du färga utan att kladda och de blir utanför och fullkomligt kaos? 😂 jag brukar ha svårt med just fransarna. Tar du ett öga i taget?

  Reply