Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

10:32 | January 13, 2020

Sverige är så mycket bättre på skönhet!

Och då var det måndag igen!
Gårdagen var ju hur chill som helst förutom att jag inte kunde gå ut. Det var -26°C och Stitch vägrade att gå längre än altanen. Så hon gjorde sina behov sedan sprang hon mot dörren och krafsade och det är ju inte så att kommer tvinga min hund att vara ute i sådan här kyla… för jag är inget jättefan av det heller! 😀

Igår fick jag feeling och satt med musiken. Påbörjade en ny låt, en är klar och en ska ha vocals på sig och det är ju det här som är lite tricky med att vara här borta i Kanada, 8 timmars tidsskillnad. Så processen tar länge tid men det gäller bara att kämpa på. 😉 Det är det här som är skönt att vara själv, jag gillar ju såklart när min kille är hemma men det blir lite lättare att jobba när jag är själv för då är det lättare att behålla fokus. Och jag tror att det är sådant här som är så viktigt när man är i min situation att man har något att sysselsätta sig med.

Vi pratade mycket om det här under middagen i helgen, jag, Tessa, Vilma och Rachael. Eftesom killarna är borta så pass mycket så bör man har sin grej att göra för annars kommer man att klättra på väggarna. Jag har riktigt tur att jag har det jobbet jag har som gör detta möjligt för mig, trots att det ibland kan vara lite tricky.

Veckans planer då. Jag är ju själv så jag kommer dra iväg och träna så mycket jag kan, jobba och eftersom det bara ska bli kallare så kommer jag nog sitta inne en hel del. Eller jag ska iväg på en spraytan i slutet av veckan eftersom vi drar till Cabo på söndag och jag vägrar dra på mig badkläderna och vara transparent! 😀

Kanske hinner med en pedikyr också eller så får jag utnyttja tiden hemma och bara pilla på med sådant. Jag tycker att det är rätt tillfredsställande att fixa med naglarna och sedan är det ju helt annat med nagelfix här om man jämför med i Sverige. Rent generellt så är nagelterapeuterna i Sverige väldigt duktiga. Noga med filtekniker, hur de lägger materialet, hur nagelbanden behandlas, återfuktning, lite handmassage mm. Här har jag fått höra att de nästan lite som “flest kunder vinner”. Dom är supersnabba, fokuset är att resultatet ska se bra ut när kunderna lämnar salongen inte hur nageln mår.

Nu är ju inte Calgary en lika “trendig stad” som Stockholm men av det jag har upplevt i skönhetsväg så är vi i Sverige så mycket mer i framkant så jag är lite nojig över min spraytantid på fredag. 😀

Liknande: Bh- Länk // Trosa- Länk // Skjorta- Länk // Krossmycke- Länk


13 kommentarer13 kommentarer om “Sverige är så mycket bättre på skönhet!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Respekt till dig som stöttade Isabella L. Läser inte hennes blogg o vet inget om hennes affärer ..men såg på bloggbevakning vilket hat camcam får igång ..på henne varje gång det är något.

  Reply
 • Det skulle inte gått så illa för Isabella L om hon inte ljugit så mycket och satt sig själv i skiten.
  Visst jag kan hålla med om att kommentarsfältet kan vara elakt karaktär men skyll inte camcam för det. Hon skriver som hon upplever allt kring IL. Sen om kommentarerna blir elaka kan bara skyllas den som skriver.

  Reply
 • Ja jag tycker riktigt synd om henne. Hon har en dröm och går det inte som hon vill så ska folk gotta sig i hennes fall. Det tycker jag är vidrigt!

  Reply
 • respekt till dig—skulle det stå

  Reply
 • Kanske för privat fråga, men har du några implantat nu?

  Reply
 • Ja jag har 125cc så dom är typ 2cm tjocka eftersom jag plockade ut 325cc skulle det bli för hängigt om jag inte hade de andra för att fylla ut lite.

  Reply
 • Hur orkar du vara så ytlig. Du e ju lika vacker “transparant”

  Reply
 • Haha jag vet men jag tycker det är snyggt att vara brun. 😀

  Reply
 • Visste inte att Kanada var så efter i allt tex smink, uteliv och musik.
  Är det countrymusik som är vad de lyssnar på… inga dj o house klubbar?? Du kanske får börja visa de vad som gäller i Sverige och visa att det finns annan musik 🎧

  Reply
 • Inte jag heller men tydligen är det sååå, lite trist när jag älskar det så pass mycket 🙁
  Ja mycket country så ja, jag kanske behöver visa dom vad som är bra musik haha!

  Reply
 • There are two great DJ/house night clubs in Calgary. HIFI and Habitat. Habitat is really focused on house music. and HIFI will get a mix of all types of electronic music. Commonwealth is another good one with more of a hip hop influence. Surprised you haven’t checked these places out. its not all country here 🙂

  Reply
 • Håller faktiskt inte med. Tror nog att det beror på var i Kanada man bor. I Toronto har de många härliga r&b ställen, som inte går att hitta hemma i Sverige längre. Gillar ej housemusik, så har ej koll på om det spelas här, men är ganska säker. De har även fler restauranger från olika kulturer. Man kan tycka att det är multikulturellt i Sverige, men här är det mega mega multikulturellt. Du kAn hitta kubansk mat, etiopisk, Jamaicanskt, you name it, de har det. Vad gäller sminkprodukter och andra produkter är utbudet här MYCKET större! De har mkt här som man inte kan få tag på i Sverige. Har mycket att köpa med hem till Sverige när jag väl åker tillbaka. Kommer att sakna utbudet. Sen tycker jag att Toronto generellt bjuder på många roliga events som man kan gå på.

  Reply
 • Jag skulle vilja prova fillers för att få lite kindben och även tear trough eftersom jag alltid ser trött ut. Är det något du har haft erfarenhet av?

  Reply