Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:47 | January 3, 2020

Calgary vs New York Rangers

Igår kväll så var vi på första matchen för i år och det var mot New York Rangers. Tänk att jag inte varit i NY ännu och det är verkligen en stad som jag så länge jag kan minnas velat åka till men det har liksom bara inte blivit av. Men nu i mars så har dom tre matcher där i rad så laget kommer att vara i NY 19-23 mars och jag ska åka dit med några av tjejerna och uppleva NY och såklart kolla matcherna. Som den trogne supportern man är. 😉

Men! Dom vann matchen vilket kändes skönt. Men jag måste säga det att det är ofta som jag sitter och får ont i kroppen när jag ser alla smällar som dom får. Alltså under vår familyskate så hoppade jag upp mot sargen bara för att känna hur det kändes. Jag vet, vilken normal människa gör det!? Haha! Men det gör ruggigt jäkla ont. Och trots att dom har mycket skydd så är det rejäla smällar och man sitter liksom med andan i halsen efter en hård smäll för att se om spelaren reser sig upp eller har tuppat av. Det är ju alltid slagsmål också, alla matcher jag har sett har det varit minst ett slagsmål och det är uppenbarligen något som också “hör till”. Igår var det en spelare som fick sig en rak höger och började blöda näsblod direkt, men han såg bara arg ut och satte sig i utvisningsbåset pga en tidigare tackling. Faaaaan jag får ont i hela kroppen och kan liksom inte låta bli att vara rädd att min sambo ska få sig en rejäl smäll.

Åker man med huvudet rakt in i sargen så är det inte helt ovanligt att få en hjärnskakning och får du fem sex sådana kan du vara körd och måste lägga ner. Det är ju många som fått problem efteråt pga sporten så det är ju lite läskigt. Men å andra sidan så är det något min sambo valt och då gäller det bara att supporta så gott man kan.

Så igår efter matchen så åkte jag och hans mamma och handlade så vi alla träffades hemma sedan och körde charkbricka, ost, kex och lite vin innan vi lade oss. Det var så mysigt, ett perfekt avslut på deras vistelse då de åker hem idag. Usch så trist alltså. Men jag får fokusera på det roliga som kommer framöver, som tex Cabo, jag åker till Stockholm, ska till New York och efter det är det kanske slutspel eller så åker vi hem till Sverige.

Nu ska jag och Oliver sticka till F45 för ett pass. Blev så chockad för igår när jag hade lagt ut en storie när vi skulle träna så taggade jag honom. Efter några timmar hade ca 40,900 personer sett det klippet och 40,200 hade klickat sig in på hans profil. Haha har nog aldrig fått sådan hög klick på mina stories, synd att han inte var en adlink haha! 😉

Tröja- Balenciaga // Byxor- Länk! // Skor- Länk! // Väska- Chanel

Blev överraskad igår när jag hängde tvätt. Fick något över huvudet och trodde det var en tröja som skulle in i tvättmaskinen men då säger min kille “nej men den är till dig”. Då har han beställt en tröja till mig. 😀 Jag blev så glad men samtidigt fundersam. Antigen tycker han att jag är grym på att tvätta eller så är han less på att jag annars snor hans tröjor haha. Ni vet ju att jag älskar oversize hoodies! 🙂


10 kommentarer10 kommentarer om “Calgary vs New York Rangers”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • När du åker till New York måste du smaka på Impossible burgers de är det nya inom den branschen…jag har ätit men väntar och säga nåt, tills du smakat!!?

  Reply
 • Kan ju vara för att Oliver inte är helt ful 😉 även rätt lik brorsan.

  Reply
 • Men varför lägga upp en massa stories på din killes bror och länka tills hans insta om du vill hålla din kille anonym ? eller om nu din kille inte vill synas, blir lite konstigt.

  Reply
 • Men låt henne göra som hon vill. Vem är du att avgöra vad som är rätt eller fel.

  Reply
 • det var en fråga, eftersom det verkar märkligt att inte respektera att sambon vill hållas utanför

  Reply
 • Hon/de vill hålla FÖRHÅLLANDET utanför social media. Hennes bf är känd i sportvärlden och 99% av Annicas läsare vet vem han är, så unless brodern Olivers instagram består av sin brors förhållande med Annica, så finns det ingen anledning att inte tagga honom eller för dig att ifrågasätta. 🙂

  Reply
 • ja det är väl till stor del pga av sitt kändisskap som han inte vill synas här…

  Reply
 • Men var inte så jäkla på hela tiden. Du måste inte ha svar på allt.

  Reply
 • ann vad är det med dej ? stör det dig så mkt om någon annan har en åsikt, insikt eller kunskap som du inte har. Och om du inte förstod det så var det inget svar jag sökte, det var ett konstaterande av det uppenbara. Tycker du ska lugna ner dig lite istället.

  Reply
 • Aahahaha 😂 så kul att vi är många som är nyfikna 😉 men jag hade redan innan varit in och kikat på Olivers profil. Det är rätt enkelt att leka stalker på Instagram.
  New York är lika coolt som på film. Hoppas ni får en rolig vistelse där!
  Och angående det där med att det är tufft i hockeyrinken… vet inte om jag hade pallat att ha min kille i Nhl. Shit va hemska tacklingar dom kan få. Är iaf glad att det lugnat sig så man får tydliga straff vid hemska tacklingar. Vissa blir ju avstängda tom.
  Hade jag varit en person som tänkte svart/vitt så hade jag sagt att alla hockeyspelare är kriminella. Vilken tur att jag inte är det då 😉

  Reply