Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

16:00 | December 31, 2019

Årsresumé: September

September kom och det blev dags för mig att flytta.Första veckan var tuff för mig. Min sambo hade mycket att rodda med innan säsongen drog igång och ville även att jag skulle komma på plats och känna mig hemma. Jag kände mig mest i vägen…Fick ännu mer problem med magen och fick börja med medicin.
Vi åkte upp till Banff och vandrade i bergen samt paddlade kanot.Jag hann vara där i en vecka sedan var jag tvungen att åka till Palma på jobb.Jag åkte dit med Origins.Åkte sedan tillbaka till Stockholm för att hämta Stitch och passade på att hänga med vännerna. Sedan åkte jag tillbaka till Calgary, med Stitch. Gick på min första hockeymatch.
Kom igång med träningen på F45.
Sedan kom vintern en sväng men försvann lika fort. Tack för det!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här