Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:00 | December 31, 2019

Årsresumé: Oktober

Säsongen drog igång och detta var det som skulle bli en syssla några gånger i veckan.Hittade mitt gäng som jag hängde allt mer med.
Jag började hitta på saker på egen hand för att lära mig området och hur allt fungerade. Jag, Vilma och Tessa drog till Banff.Och självklart var Stitch med. 😀Det här blev mitt kompisgäng här borta, fan vad jag uppskattar dessa tjejer!
Halloween närmade sig och husen började bli pyntade i området. Det var så kul för det var precis som det man sett på film, jag älskar det!Och sen för första gången på riktigt länge så köpte jag mig en väska. Om det var värt det? Nej haha! Visst använder jag den men jag kan inte låta bli att tänka att jag hade kunnat lägga dom pengarna på annat…Ännu en gång åkte jag tillbaka till Stockholm för jobb. Men detta blev en snabbvisit men jag hann träffa mina vänner. 😀Och jag hann även göra jobbet med Samsung.Passade även på att gå till Marre för att klippa en frisyr.  😀Men när jag satt på flyget påväg tillbaka så längtade jag verkligen att få komma hem till Calgary och jag ville verkligen komma in i bra rutiner här borta.


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här