Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:00 | December 31, 2019

Årsresumé: November

Det var dags för Halloween och vi hade det så mysigt. Och jag överdriver inte om jag säger att det var närmare 100 ungar som kom den här kvällen och tiggde godis. Min kille var borta en del på bortamatcher och så fort han kom hem blev det kvalitetstid. Så det blev mycket goda och härliga middagar. 😀 Vintern kom!Och jag älskade det!Alltså fan vad kul jag har med dessa!
Mikaela och jag pratade en kväll och en vecka senare var hon i Calgary.Jag blev så glad över att hon kom, vi hade verkligen så roligt och det var så skönt att ha en vän hos sig dygnet runt. Vi drog till olika shoppingcenter och det var länge sedan kortet gick så varmt. Vi drog till Banff, Kananaskis spa och såklart blev det hockey.Vi fick även vår efterlängtade soffa! På tre månader tycker jag vi kommit långt med huset men det är långt ifrån klart…


3 kommentarer3 kommentarer om “Årsresumé: November”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Halloween är 31 oktober, inte i november.

    Reply
  • Halloween var helgen vecka 44. Alltså 1a och 2a november

    Reply
  • Wow! Måste fråga om jeansen med hålen på första bilden – vart är de ifrån? Är också lite kortare och har problem med att hitta jeans som sitter bra tyvärr.. men dessa var ju så snygga!!

    Reply