Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

12:00 | December 31, 2019

Årsresumé: Maj

Hann med en gala, Boka Direktgalan var det. Glittrade från topp till tå. 😀 Jag gick på Swedish House Maffias konsert.
Det var jag, Daniel och Bea.
Sedan var det dags att flytta in i lägenheten. Wow! Mina lacker för Depend släpptes och vi hade ett supertrevligt event! 😀 Jag och Stitch fick börja hitta nya rundor som vi kunde ta på morgonen. Min lägenhet började sakta men säkert fyllas med möbler. Jag sålde av mig nästan allt från den tidigare lägenheten för jag ville ha det mesta anpassat till den nya.
Sedan bar det av till Marbella på träningsresa.Det blev en hel del tid i Mikes hinderbana och en rejält ful sporttoppsbränna…Sedan kom jag hem för att fortsätta med lägenheten.Soffan kom och blev ju hur bra som helst!Vi firade Pischa som fyllde år. 😀 Hade en reklaminspelning ute på Djurgården. Hoppade på mitt kostschema och har sedan dess varit besatt av äggröra. 😀 Den här bilden vaknade jag till lördag den 25 maj, den är från min kille. Han skickade den då han kommit till Stockholm och hade stött på Samin under fredagkvällen. Lördagkvällen möttes han och jag upp och det var då allt började. 😀


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här