Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

14:00 | December 31, 2019

Årsresumé: Juli

Inspelningarna med TRESemmé fortsatte. Marre och jag var ett grymt team och vi hade roliga gäster och fantastiskt crew!
Det var dags för spelning i Tylösand.Den här gången följde Mikaela med mig och vi hade så jäkla roligt! 😀 Så fort jag kom hem var det bara att åka till min sambo. 😀 Nu började det bli ganska seriöst mellan oss och vi sa “Jag älskar dig” till varandra.När jag skulle tillbaka till Stockholm följde han med mig.Sedan hade jag spelning i Karlstad.Mogeh var såklart med och så full som jag var på den här spelningen har jag aldrig varit. Spelningen gick bra men jag lärde mig en läxa!Här började det sjuka. På väg tillbaka så blev tåget försenat och allt blev bara kaos. Jag sa att skulle det stå ett tåg till Gävle på perrongen så hoppar vi på det och åker till min kille. Och vad tror ni står på perrongen när vi kommer upp. Alldeles riktigt! Så vi åkte till Gävle, lånade hans bil till Stockholm. Jag packade om och sedan vid 21 åkte jag tillbaka till honom. När jag kom fram möttes jag av en stor ost- och charkbricka och ett glas rött vin. Vi åkte ut och fiskade en del under sommaren och det var så mysigt!Sedan åkte jag till Kroatien med några vänner.Stitch följde även med.Jag firade även min 29års dag i Kroatien.När jag kom hem så väntade min kille på flygplatsen och vi åkte hem till honom. Ja, här spenderade vi typ hela sommaren.


1 kommentarerEn kommentar om “Årsresumé: Juli”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här