Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:00 | December 31, 2019

Årsresumé: Januari

2019 års bild vid godishyllan på underbar Ica Maxi Lindhagen. Det blev såklart ett riktigt myshäng med mina vänner!Jag fick nog av Kungsholmen och kände att det var dags att flytta. Så jag såg över min inkomst och stack iväg på lägenhetsvisningar.Det blev en hel del träning i januari och jag fick med mig Xenia på ett hörn. Så vi delade från och med då typ allt tillsammans. 😀Jag blev besatt av laser! Alltså laserbehandlingar for the win och jag är så taggad på att köra igång med det igen. 😀Jag hade en spelning i Edsbyn och resan dit var… ja hade det inte varit för Xenia hade jag aldrig haft det så kul!Det var en rolig spelning! Många kanske tror att de största spelningarna är de roligaste. Visst, det är dom häftigaste men det är ofta på de minsta ställena och klubbarna som är galna och det är ju det som är roligt! Träningen fortsatte och till skillnad från året innan så fick jag bättre resultat för jag var mer stabil i livet. Lägenheten åkte ut på Hemnet och försäljningen var igång!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här