Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:00 | December 31, 2019

Årsresumé: Februari

Lägenheten blev såld till rekordpris i området. Så jäkla skönt! Dock hade jag inte hittat någon ny själv…Jag hade spelning som både Xenia och Beatrice åkte med på. Mådde skit dagen efter men det botade vi genom att åka hem till Beatrice och spendera resten av helgen där.Det blev manikyr och bubbelkopp. Jag bestämde mig för att skaffa ännu längre hår och Therese kom hem till mig och fixade det. Vilken lyx!Älskade det långa håret, kände mig så jäkla cool i det. 😀
Jag fick förfrågan om att åka på turné med Will Sparks och vara hans warm up DJ, det var ju så sjukt! Det blev tre stopp och det var verkligen den här turnén som gjorde att jag verkligen kände att DJandet var så rätt för mig! Hann med någon gala, tror detta var Daisy Beauty galan. Alla hjärtans dag kom, dagen alla singlar älskar att fira haha! Jag fixade ett litet bud åt Xenia. 🙂Sedan drog jag och mina vänner ut på Escape Stories och sedan blev det en middag på Mr Voon.Jag och Xenia blev med podd, Jakten på Lycka. Redan efter första avsnittet toppade den poddtoppen.
Daniel bjöd in oss på en mordgåta, fan vad kul det var. Alla fick varsina roller, instruktioner om vilka dom var och vad man skulle ta reda på. Det blev fler helger hemma hos Bea.Daniel, jag och Xenia sov över där en hel del. Och såklart, träning. Fan vad jag saknar WörkOut!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här