Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:00 | December 31, 2019

Årsresumé: December

Den 1 december åkte Mikaela tillbaka till Sverige, det blev så tomt…Dagen efter firade vi min sambo som fyllde år.Julen närmade sig och det var dags att hitta julpynt och gran.
Köpte närmare 200 kulor och en fantastisk gran!Vi hann såklart även förbi Ikea för det typiskt svenska som ska finnas på julbordet.Jag gick på Luciafirande och kände verkligen hur viktigt det är för mig med traditioner.Jag, Vilma och Rachael bakade pepparkakor och kollade på killarnas bortamatch. Det var julmys med laget och family skate.My girls!!!Gardiner kom upp i hemmet och jag är så nöjd med resultatet!Jag kom igång med lite skönhetsfix, som jag saknat det! Här skannade jag huden för att se vad för typ av behandling som passar bäst.Min killes familj kom till Calgary och vi åkte upp till Banff för att fira julen.
Det blev ett tvådagars firande. Den 24 i Banff med utomhusaktiviteter och middag och sedan den 25e hemma hos oss med svenskt julbord och spel.Ha nu ett fantastiskt nyår och ta hand om varandra. Vi ses 2020!


3 kommentarer3 kommentarer om “Årsresumé: December”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Gott nytt år!
  Det sägs ju att man aldrig känner sig så svensk som när man bor utomlands. Och det stämmer väl på dig med 😊
  Lika spännande som alltid att följa dig detta år. Kram

  Reply
 • Vart är den gröna dunjackan ifrån ? Gillar färgen

  Du är grym <3

  Reply
 • Riktigt snygga mössor på första bilden

  Reply