Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

15:00 | December 31, 2019

Årsresumé: Augusti

Sommaren spenderade vi mestadels i hans hus för att hålla lite låg profil. Det blev massa mysiga middagar och filmkvällar. Jag ville lära mig spela golf och fick ett golfset. Så det gjorde vi också en del.Sedan blev det dags för Way out West.Daniel och jag hade kul, som alltid! Nästan lite för kul… haha! Efter mycket prat så kom vi fram till att jag skulle med till Kanada. Det här blev en sådan stress för mig för det var så mycket att rodda med.
Men vi löste det. Lägenheten skulle hyras ut, jag packade ihop allt och packade ner det viktigaste i resväskor.Hann med Rockbjörnen med Samin också innan jag åkte.Vi hann även med en sväng till i Gävle innan min sambo skulle åka tillbaka. Han åkte någon vecka innan mig.Sista soluppgången i hans hus den sommaren.Han åkte och jag fortsatte med inspelningarna av TRESemmé.
Sedan blev det ett jättemöte med CUBE för att vi skulle kunna rodda med allt inför flytten.Jag spelade även på Summerburst och fick spela på Main Stage. Detta var det största för mig inom musiken! Direkt från Summerburst åkte jag till Kalmar och hade min sista spelning för 2019. Det var ett grymt avslut!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här