Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:00 | December 31, 2019

Årsresumé: April

WörkOut, mitt andra hem typ. Jag hängde här fem gånger i veckan och ja… jag saknar det verkligen!Jag hittade en lägenhet och köpte den. Här är en mäklarbild på hallen.Jag skaffade en manager inom musiken för det var dags för mig att släppa musik.
Det blev officiellt att jag skulle få spela på Summerburst.Samin, bästa Samin!Det blev ännu mer häng ute hos Bea.Vi drog till Tyresö Kyrka för en magisk brunch och det var även här som vi började känna av våren. Jag åkte till Östersund för en spelning och hann även träffa familjen. Hann även med lite radiointervjuer.Min första låt “Tell me How” släpptes även när jag var där, 19 april och den kom in på New Music Friday i Sverige, Norge och Danmark. Sedan trillade den även in på fler listor. 😀 Jag gästade P3 för att berätta om min musikresa.Jag bestämde mig för att plocka ur mina extensions.Mina lacker som jag tagit fram för Depend kom hem i ett pressutskick.Även lösfransarna som jag har med dom. 😀 Jag och Daniel åkte till Beas familj i Tyresö och firade påsken. Det var en magisk dag och stekande hett! Sedan var det dags för mig att packa ihop min lägenhet och månaden efter bar det av till den nya lägenheten.Den här rundan visste jag att jag skulle sakna!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här