Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:21 | December 23, 2019

Packa inför julen i bergen

Oversize Hoodie (jag bär M och är annars en XS)- Länk! // Skor- Länk!

Halloj!
Men gud var mysigt det är att ha familjen här, vi har det så roligt! Min sambo åkte ju bort i lördags och kommer hem inatt pga bortamatcher så jag har hängt med hans familj och vi har shoppat, fixat med mat, julpyntat lite extra och förberett allt inför den 25e. Igår gick vi bananas på Chinook Mall, kanske inte det smartaste innan jul men jag kunde inte låta bli. Så det blev lite nya klackar, en jacka, blus, diadem och den här ruggigt coola läppstiftsväskan. Min svärmor såg den och den bara skrek “Annica du måste ta med mig hem” och ja, det var ju inte svårt att bli övertalad. Den var ju inte alls dyr, 50% rabatt så den kostade runt 250kr. Lätt värt ju! Tänk er den här till en helsvart outfit, lyfter vilken look som helst! 😀 Det fanns även en telefon som var skitcool och kuvertväskor med lite qoutes på och dom fanns på Aldo.

Vi kommer ju åka upp till bergen idag, till Banff och fira julen där imorgon och sedan åker vi hem igen efter lunch den 25 för att fira svensk traditionell jul hemma hos oss. Så vi ska preppa allt idag så det bara är att värma på allt när vi kommer hem. Så det blir nog att jag tar med hans familj så fort vi är klara här hemma och åker upp och sedan får min sambo komma direkt när dom landar med flyget.

Det kommer bli så jäkla mysigt där uppe och han har ju planerat något under dagen men jag kan inte riktigt skriva vad det är för det finns en risk då att hans familj får reda på vad det är. 😀 Så det blir lite av en överraskning. Och självklart kommer Stitch att få följa med, gud det ska ju också bli så mysigt! Jag köpte en rejäl vinterjacka till henne igår samt strumpor som hon även kan ha i sina skor för att vara extra varm för på julafton kommer vi vara ute en hel del, det är det enda jag kan avslöja. 😀

Solen skiner som vanligt och det är massa snö, det känns helt underbart att få fira julen här. Det känns som att få vara i ett sagoland och när vi kommer upp till slottet i Banff kommer det kännas som att jag behöver gå in i en roll för det känns verkligen som att man är på en inspelningsplats för en julfilm. 😀

Nu ska jag och min svärmor åka och handla det sista så vi kan rulla köttbullarna. Ska även försöka mig på lussebullarna en gång till då jag har massa saffran kvar och vill verkligen ha lussebullar till julafton. 😀

Stitch är redo med sin “ugly Christmas sweater”. Vi alla har en varsin sådan som vi kommer att ha den 25e. 😀 Alltså hur cool är den inte!? Jag kommer fasen rocka den på jul och nyår! 😀


15 kommentarer15 kommentarer om “Packa inför julen i bergen”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så snygga saker !! Älsk på din garderob !!

  Reply
 • GOD JUL till dig och alla du firar jul med…vilken dröm Jul i Kanada🌟

  Reply
 • Svärmor, det är väl att gå händelserna i förväg. Du ska väl vara gift först.

  Reply
 • Även om man inte är gifta kallar man sin killes mamma svärmor.

  Reply
 • Svärmor är en make/Makas mamma.

  Reply
 • Eller hur 😂

  Reply
 • Men man kallar som sagt sin killes mamma för svärmor. Känner du att det är jobbigt för dig?

  Reply
 • @Emma ohh tack för din hjälp senast. De fungerar kanon och inget sug alls och det går hur bra som helst. Har redan gått ner -5kg och är hur nöjd som helst. Är intresserad av fler. Har mailat dig. Kolla mailen. Kram

  Reply
 • Idioti att promota skitprodukter som inte är lagligt att sälja i Sverige och övriga europa.

  Reply
 • Och hur kan man låta dom göra det på sin blogg?

  Reply
 • Annica brukar radera vart efter. Men Idioten fortsätter att försöker sälja sitt skit. Anna är väl den som säljer i annat namn.

  Reply
 • @Annica du är dum i huvudet. Du borde ha blivit tsm med JOEL norrlänningen från Bigbrother. Han var kär i dig och du borde gett han en chans. Pengar är inte allt. Du kommer bli olycklig med denna hockeyspelare som.kommer dumpa dig när han insett vilken Goldigger du är. Som sagt Du och Joel hade passat bra ihop.

  Reply
 • Va härligt att du fått en sån mysig svärmor. Skillnad mot din förra. Vad livet kan bli så mycket bättre när man träffar de rätta personerna i livet. Så glad för din skull.

  Reply
 • Jag tror inte Annica hade några problem med exets mamma. Eller??

  Reply
 • @Annica du är dum i huvudet. Du borde ha blivit tsm med JOEL norrlänningen från Bigbrother. Han var kär i dig och du borde gett han en chans. Pengar är inte allt. Du kommer bli olycklig med denna hockeyspelare som.kommer dumpa dig när han insett vilken Goldigger du är. Som sagt Du och Joel hade passat bra ihop.

  Reply