Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:07 | December 19, 2019

Styrkepass

Vaknar med lätt snorig näsa och lite ont i halsen så idag blir det massa vätska, vila och äta mycket och bra mat med massa näring.

Idag är det inte vilken dag som helst utan idag kommer min sambos familj. Dom landar på eftermiddagen här och ska vara med oss över ju och nyår och det ska bli så himla kul! Jag kommer ihåg första gången jag skulle träffa dom, jag var så nervös. Jag åkte i bilen med min kille som då pratade i telefon och sedan hörde jag “ja men vi kommer gärna över på middag” och då fattade jag direkt vad det gällde. Det här var söndag den 14 juli, kommer ihåg den dagen så väl och jag var så nervös. Men allt gick ju hur bra som helt, hans familj är så himla glada, snälla och otroligt lättsamma så vi klickade jättebra. Därför känns det extra roligt att dom kommer för att jag vet att vi kommer att ha så kul! 😀

Så jag ska hämta dom på flyget strax efter 15 eftersom min sambo har match idag så han kommer vara borta när dom kommer så ikväll efter matchen kommer vi alla vara samlade. 🙂

Igår förrgår körde jag och Vilma sista passet tillsammans på F45 innan hon åkte tillbaka till Finland för att fira julen med sin familj. Det blev ett styrkepass som verkligen har gett mig rejäl träningsvärk!


UPPLÄGG:
9 stationer, 3 set på varje station, 2 varv

EXEMPEL:
Station 1)
30sek jobb
10sek vila
20sek jobb
10sek vila
20sek jobb
20sek vila och gå till nästa station
-Och såhär jobbade vi på alla 9 stationerna och sedan hade vi 1 min vila. Sedan körde vi ett varv till.

STATIONER:
1) Omvända flyes
2) Benböj med vikter i händerna
3) Bänkpress med varannan hand
4) Romanian deadlifts
5) Uppkliv på box med vikt
6) Pullups
7) Flyes
8) Excentriska marklyft med kettlebells
9) Utfall med rotation


1 kommentarerEn kommentar om “Styrkepass”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här