Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:53 | December 19, 2019

Behandla din hud som den ska behandlas

Amen alltså nu ska ni få höra något spännande!
Man har ju en PT eller en dietist för att få hjälp med att nå de mål man vill med sin träning och hälsa. De som är riktigt duktiga gör en kontroll på din kropp och ser vad den behöver och vad du är kapabel till att göra för att sedan lägga upp en plan och tillsammans hjälpas åt att nå dina mål.

För någon dag sedan bokade jag in mig på en konsultation på >>@GloAntiaging<< som är en salong här i Calgary. Dom jobbar med otroligt många tekniker när det kommer till behandlingar av huden, allt från vanliga fuktbehandlingar till avancerade laserbehandlingar.

Jag älskar hudvård, jag är så besatt av huden och tycker att det är så spännande, kul och det är nog det som jag lägger mest fokus på när det kommer till skönhet. Så jag kom dit då på den här konsultationen där vi gick igenom vad jag hade gjort innan, min hudvård etc. Sedan tvättades mitt ansikte av noggrant eftersom det skulle scannas. Den här scannern kunde visa det som kommer att ske med huden framöver, hur den kommer att åldras och alla “skador” som tex solskador kommer att träda fram etc. Genom att få fram alla dessa resultat så vet dom exakt vad huden behöver behandlas med för att motverka detta.

Jag har inget problem med att bli äldre men jag vill inte se äldre ut. Jag vill ha en jämn, fast och fin hud som är mättad på fukt och en jädrans massa glow! Jag solade mycket när jag var yngre och solskador träder fram ganska många år efter och det vill inte jag. Jag vill verkligen inte ha pigmenteringar och dylikt och på >>@GloAntiaging<< så har de behandlingar för allt.

Så dom lade upp en plan för mig och min hud. Vad som behöver göras för att tex mina pigmenteringar inte ska träda fram, för att rodnaderna på mina kinder lägger sig helt. Strama åt huden, minska porer, ge glowilliglow ja men ni vet, allt som en nykläckt liten unge har.

Dom jobbar som sagt med lite olika behandlingar och eftersom jag åker till Cabo om några veckor så kommer vi börja med att återfukta huden rejält samt skala bort alla döda hudceller, ja ni hörde rätt. Och sedan ska vi dammsuga huden på alla orenheter så mitt ansikte blir helt tömt på smutsiga porer och igentäptheter. När jag kommer hem ska vi påbörja en laserbehandling för att “laga” huden från mitt tidigare misskötande.

Jag älskar ju verkligen sådant här och alla personerna jag pratade med på salongen…alltså deras hudar var som porslinshud. Alla var över 30 men deras hud såg inte ut att vara en dag över 20. Huden är ju något som jag kollar på alla personer jag möter eftersom det är ett så stort intresse hos mig så jag frågade alla vad det var dom gjorde för att deras hudar skulle se ut som silke och yepp- laser.

Laser låter lite läskigt, som en röd laserstråle som delar av saker itu men det är inte alls i närheten av det. Och ni som är Kardashianfans vet ju hur besatta dom är av laser, den här salongen arbetar med samma tekniker så jag är så taggad på att testa!

Jag har ju en bra hud för att snart vara 30 men efter att ha haft den i snart 30 år så blir det så tydligt för mig hur den åldras och jag vill ju liksom bromsa det så mycket det går för att den ska hålla sig så ung och fräsch som möjligt. 🙂

Jag kommer börja med en ny hudvård från och med nu som också är bra för min hud och för de resultat jag vill ha. Började med den igår så vi får se hur min hud kommer att reagera men jag kommer att uppdaterar er längs vägen. 😉

När jag kom dit fick jag fylla i ett formulär om min hälsa, vad för typ av hudvård jag använder och vad jag gjort innan mm.Såklart smaskade jag lite godis innan…Här skulle mitt ansikte grundligt tvättas av.
Här har vi den magiska apparaten.Och här kan vi se mina resultat. Till vänster ser ni lite olika procent och man vill ha så höga procent som möjligt. Ju lägre procent desto “sämre” skick är just det området. Så jag har ganska bra textur, alltså hur jämn yta min hud har. Det som jag behöver jobba med är ju UV-spots och rodnad.Min lilla plan för allt samt info om alla behadnlingar och hudvården. Så taggad på det här!


3 kommentarer3 kommentarer om “Behandla din hud som den ska behandlas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Jäklar va coolt att sånt finns!! Verkar otroligt roligt och intressant! 😍 Uppdatera gärna mycket kring detta o vilka produkter du kommer använda o så, älskar sånt här och är en lika stor hudvårds nörd 😂 Önskar att sådant fanns i Sverige

    Reply
  • Finns nog säkert här i Sverige också.

    Reply
  • Tycker dom med botox ser äldre ut. Ansiktet blir så stelt och det förstör det naturliga. Sen tror jag inte det är bra i längden att spruta Inn sånt i huden.

    Reply