Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:59 | December 18, 2019

Det här gör mig så fruktansvärt arg

Det finns nog inget som gör mig så arg som när internet inte fungerar. Jag blir typ aldrig arg, jag kan bli irriterad, less och upprörd men då hanterar jag det. Men när internet inte fungerar då är det som att det slår slint i huvudet på mig och jag blir så fruktansvärt arg.

Jag är ju en tekniknörd och när saker och ting inte fungerar som det ska då resonerar jag lite “det är bättre att smälla sönder det än att det inte ska fungera”. Självklart vet jag ju att inget fungerar bättre genom att bli sönderslaget men det är ändå svårt att övertala mig själv det i stundens hetta.

Jag skulle såklart jobba idag och enda sättet för mig att jobba är ju via internet. Men nu vägrar det att fungera. Och jag kan heller inte internetdela från min telefon eftersom datorn nu vägrar att svara. Jag kan inte ens öppna lightroom för att fixa några bilder eftersom det är kopplat till internet av någon j*vla anledning. Och det verkar vara något fel på Creative Cloud… shit alltså vad arg jag är. Tur att det bara är jag hemma för hade min sambo sett mig nu hade han ju tänkt “vad fan är det för brud jag blivit tillsammans med”. Så illa är det!

Och även fast jag fattat att jag inte kommer kunna lösa något och behöver egentligen tvätta, duscha och göra lite fix här hemma så kan jag inte slita mig från det här problemet.

Jag har försökt att hitta internetdosan också här hemma men jag vet inte ens vart den sitter. Min sambo är och tränar och internetsnubben svarar inte så jag är så jäkla hjälplös man kan bli. Oufh vad arg jag är. Vi får se hur länge jag kan hålla min ilska under kontroll. Hörs vi inte inom några timmar har luren åkt i golvet och jag sitter och har ångest över att jag tog sönder den.

Tjao!


6 kommentarer6 kommentarer om “Det här gör mig så fruktansvärt arg”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ouff jag vet precis hur du blir, jag är likadan, shit vad arg jag blir. Det är som man säger, “She’s lost it” and yes så är det verkligen. Jag tappar det helt och är glad att min man inte är i närheten då. Det är så att man vill slå sönder saker men samtidigt gråta av frustration. Undra varför man är så känslomässig till saker.
  Hoppas det kommer igång eller det lär ha kommit igång om du kunde blogga eller?
  Eller så är det från mobilen kanske haha. Jaja lycka till i alla fall

  Reply
 • Ganska osmakligt att bli sååå jättearg för internet inte fungerar!

  Reply
 • Ganska osmakligt att lämna en sååå dryg kommentar.

  Förstår dig verkligen Annica, jag blir precis likadan. Kram!!

  Reply
 • ”Vad gulligt att du blir likadan.”

  Reply
 • Inte ett dugg osmakligt. Men träning hjälper ju superbra att få ut ilska och oro. Och samtidigt får man en snygg och frisk kropp. Bra! 😉

  Reply
 • Det är väl klart som fasen att man blir arg och frustrerad om det man jobbar med inte fungerar.
  Och man betalar ju för det.

  Reply