Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:04 | December 17, 2019

Tillbaka efter en veckas vila

Gaaaah min nacke, alltså igår klättrade vi som apor för att få upp våra gardiner, allt är nästan på plats. Han som satte upp skenorna var tvungen att kapa en så han tog med sig den när han var klar med resten och kommer tillbaka i veckan för att sätta upp den. Men vi har ingen stege att klättra upp på så vi fick sträcka oss, klättra upp efter lister på väggarna, hänga i fönstren mm för att få upp några. Han som satte upp skenorna sa ju att han kunde sätta upp gardinerna men han hade varit här i så många timmar och vi skulle laga mat så jag bara “nej åk hem du så löser vi det här”. Ja jo, tjena haha. Måste få tag på en stege. Men ni kommer att få se före- och efterbilder för det blev ju hur bra som helst! 😀

Igår tog jag mig till F45 efter en veckas uppehåll. Det är så viktigt med vila när man tränar, jag brukar ta några dagars vila typ var fjärde vecka eller när jag börjar känna att kroppen känns för tung, jag får lätt mjölksyra och kramp. Så förra veckan blev det bara vila och idag när jag tränade kände jag mig typ starkare än någonsin. Det gick av bara farten och när jag kom hem så insåg jag att nu är det bara fem veckor kvar till vi åker till Cabo. Killarna har en veckas ledigt under säsongen och då drar vi till Mexico för att bara ha det härligt tillsammans. Det blir vår första semester ihop. 😀

Men här kommer cardiopasset vi körde:
-Nio olika stationer.
-Tre varv
-Första varvet körde vi 30sek jobb, 10 sek vila gånger tre på en station innan vi gick vidare till nästa
-Andra varvet körde vi 40sek jobb, 20 sek vila och det gjorde vi bara en gång på varje station
-Tredje varvet körde vi 60sek jobb, 20 sek vila och det gjorde vi också bara en gång på varje station

STATIONERNA:
1. Mountain climbers på bosuboll
2. Ski jumps
3. Sicksack hopp
4. 10 höga knän, fem burpees
5. Cykel med högt motstånd
6. Två knäböj, fyra jumping lounges
7. Två starjumps, två armhävningar, två spiderjumps
8. Hoppa över box
9. Benfäll


3 kommentarer3 kommentarer om “Tillbaka efter en veckas vila”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här