Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:15 | December 16, 2019

Min helg och family skate

Och då var det måndag igen! Hur mår ni?

Jag hade en så himla rolig helg! Det var en tidig match på lördagen och efter den så vad det fest i killarna omklädningsrum där familjemedlemmarna var inbjudna. Det serverades mat och dricka och vi fick en liten rundtur för att se hur dom hade det.

Alltså det är ju helt sjukt hur mycket dom har runtomkring ett lag. Det är ju liksom inte bara ett omklädningsrum utan det är ett mötesrum som är lite som en “biosalong”, dom har bubbelpooler, vid handfaten har alla varsina rakhyvlar, dom har ett superfräscht gym, behandlingsrum, ett rum där skridskor mm slipas, alltså det var så mycket rum och det är helt sjukt hur mycket folk det är som jobbar med hockeylag och då har jag bara sett en liten del.

Men det var kul att få se hur det var “bakom kulisserna”. Efteråt stack vi och käkade, vi svenskar i laget åkte till Rodneys Oysterbar tror jag det hette. Käkade skaldjur och det var så jädrans gott, som jag längtat efter sådan typ av mat! Det och mexikanskt är det som ligger högst upp för mig!

Sedan hade vi vår första riktiga utekväll. Vi drog till en klubb som heter Sub Rosa och det var så skönt att få komma till sådan miljö. Trodde verkligen inte att det fanns några uteställen alls här men det är nog det bästa stället so far. Det går ju inte att jämföra med Stockholm men det var bra musik, bra dansgolv och så länge man har bra sällskap så brukar det ju ofta bli kul och det hade verkligen vi!

Söndag förmiddag var det family skate med laget. Spelarnas respektive med familjer fick komma till arenan och åka lite skridskor, käka mat, tomten kom och det var ett riktigt mysigt sätt att spendera en söndag på! Speciellt när vi alla var lite sega.

Hela eftermiddagen städades det i huset eftersom min sambos familj kommer i veckan. Det blev Boogies Burger till middag, vi spelade lite biljard och avslutade kvällen med en film i sängen.

Kände när jag lade mig att jag måste börja bli bättre på att våga ta bilder. Jag kan alltid kolla av läget först innan man börjar smattra av bilder men jag känner ju det själv att inläggen blir inte alls lika roliga utan lite tillhörande bilder. Så det blir veckans mission!


18 kommentarer18 kommentarer om “Min helg och family skate”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Fina bilder. Kan du inte tar bort emojin från din killes face hehe…vore så kul att ser en bild av er tillsammans <3

  Reply
 • Haha nej den kommer nog få vara där ett tag 🙈

  Reply
 • Så dumt när vi vet vem han är. En bild på hans insta är han i samma hus oxå 😀

  Reply
 • Vad kul men att din kille inte vill synas på bloggen. Vi vet vem han är. Nåväll hoppas du har det bra. Plus 4 idag och ingen snö. Ha en fin vecka. Kram till dej och stitchan.

  Reply
 • Han har aldrig sagt ”jag vill inte vara med i dina kanaler” utan det är mer jag som försöker håll han borta från jobbet.

  Reply
 • respekterar verkligen att din kille inte vill synas på bloggen…och förstår att du tycker det är tråkigt att inte kunna visa upp honom eller er som par. Men att lägga en emoji sådär blir bara väldigt märkligt och lustigt.

  Reply
 • Fast varför vill han inte synas?

  Reply
 • Han har nog sina anledningar. För det handlar nog inte om att A vill vara privat med sin relation så mkt som hon skriver om den, det har man ju förstått för länge sedan. Och hennes andra nära relationer där personerna ifråga är okej med att synas ihop med A har hon ju inga problem att lägg upp. Tror A tycker det är jätte tråkigt att inte få synas med sin kille men hoppas hon fortsätter respektera att han inte vill vara med. Men ja det kan ju framstå rätt märkligt, inte varit med om innan att sambon absolut inte får visa just sitt ansikte, men kroppen är okej och en massa annat kan nämnas och skrivas om relationen och honom. Så alla vet men ansiktet måste täckas, lite lustigt.

  Reply
 • Jag hade inga fler bilder från family skaten…
  Men såhär är det. Jag försöker dela med mig så gott jag kan av mitt liv utan att det ska bli att min kille är en del av mina kanaler.

  Det finns många par som kör kanaler tillsammans, jobbar tillsammans, lägger ut pranks på varandra etc. Men så kommer det inte bli här. Visst, det är supersvår att veta vart gränsen går även för mig. Men jag har valt att inte lägga ut bilder på honom eller skriva ut hans namn för att han också har ett jobb där det gäller att vara professionell.

  Jag var rädd att mitt förslutna skulle påverka honom men det har han varit tydlig med att det är inget som han bryr sig om.

  Men vissa saker kan jag dela med mig av, berätta vad vi gör mm. Men jag kommer aldrig dela med mig av de privata sakerna. För en sak har jag lärt mig och det är att ju mer du är privat och öppnar upp dig om saker, desto mer sårbar kommer jag och vår relation bli.

  Reply
 • När du visade födelsedagsballongerna med hans namn var det ett misstag? Kan ju inte finnas så många med det namnet som spelar för Calgary Flames… Jag tycker att det är fint att du vill hålla din privata relation privat ♥️ och han verkar vara så fin. Önskar er all lycka och hoppas att ni får många, många år tillsammans.

  (Jag skriver inte ut namnet om det är så att det var ett misstag och du vill ta ner bilden)

  Reply
 • Jag tror de flesta vet vid det här laget vem din pojkvän är, så du kan nog ta bort emojisarna på hans ansikte, bilderna blir ju finare då 🙂 Ni verkar ha haft en grym helg! Så glad för din skull att du har det bra där borta.

  Reply
 • Låt henna göra som hon vill. Ni behöver inte slösa er tid med att kritisera hur hon och hennes kille bestämmer hur de vill synas. För det är upp till dem, inte upp till er. Kram!!

  Reply
 • Och du behöver inte säga till människor vad dom tycker. Synd annica att du inte svarar på kommentarer. Jag har önskat dej trevlig helg så många gånger men du svarar aldrig tillbaka. Tycker det är nonchalant av dej. Och tycker din blogg har för få bilder och du tycker du gör ditt bästa? Ingen kommunikation med dina läsare. Det hinner du nog med. Har du inget intresse för bloggen? Den var mycket bättre förr.

  Reply
 • Såg youtube med repotaget om hennes kille, Stich fick synas med inte Annica.

  Reply
 • Ja fast han ropade väll hallå när han kom hem så nog ville han hon skulle vara med. Tycker han skulle vilja visa sig med Annica för att hedra henne som flickvän. Han är ju redan känd och ingen doldis. Men jag skiter i vilket.

  Reply
 • Om du skulle tipsa om en riltigt rolig partyklubb i sthlm… vilken är numero uno? Möhippa nalkas i Maj nämligen.

  Reply
 • Den bästa klubben är ju wall tycker jag.

  Om ni vill köra middag som blir till fest är ju Kasai bra. Har hört att Punk Royal är kul! Men annars WALL!!!

  Ha så kul!

  Reply
 • Älskar att du väljer att inte visa hans ansikte trots att folk försöker övertala dig! En fråga, är det du som själv valt att inte berätta vem han är eller är det något han önskar?

  Reply