Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:33 | December 12, 2019

Plötsligt händer det!


Har ni varit med om att ni jobbat så otroligt hårt under en tid att ni tillslut börjat känna “Är det värt det? Är det rätt? Det kanske inte är det här jag ska göra?” osv. Jag började tvivla lite på mig själv ett tag men jag har nog aldrig gett upp utan bara försökt att hitta vägar som gör att jag kan komma vidare.

Den här flytten hit har gjort det lite svårare för mig att jobba men jag tvekade aldrig någonsin över att jag inte skulle klara av det. Jag fortsatte så gott jag kunde och gjorde jag det så visste jag att jag liksom inte kunde göra bättre. Och så länge man gör sitt yttersta, så gott man kan så kommer det alltid att löna sig. Och idag är det den dagen.

Nu ska jag inte ropa hej men det här är verkligen ett steg i rätt riktning. Jag vaknade av att min kille kom upp och väckte mig och sa att han gjort frukost till oss. Så jag gick ner, vi åt tillsammans och sedan satte jag på mitt mixtape som nu ligger ute. Ni kan lyssna på det här >>MIXTAPE<<

När han åkt på träning satte jag mig framför datorn med min kaffeköpp och öppnade mejlen. Gick igenom ett, mejl, ett till och när jag öppnade nästa fick jag gnugga ögonen lite extra för att se om det verkligen var ifrån det företaget som jag trodde. Jag fick en chock och satte nästan kaffet i halsen. Okej är ni beredda?

Jag har alltså fått ett mejl från ett av världens största skivbolag som vill ta ett möte med mig. Dom har lyssnat på min musik och tycker att den är väldigt bra. Dom vill ta ett möte med mig för att diskutera min musik, mina planer, min karriär och om dom skulle kunna hjälpa mig. Gaaaaah! Alltså jag veeeeeet man ska inte ta ut något i förskott men det här är verkligen ett steg i rätt riktning. Det här är ju det som jag väntat på!

Jag kommer ihåg i somras när jag diskuterade med min agent Samin om skivbolag och det här är ju det som alltid legat högst upp på min lista. Alltså världens största artister är på det här skivbolaget så för mig är det en dröm att dom ens lyssnat på min musik och vill ta ett möte. Tänk att allt det här har skett så fort, jag kan liksom inte förstå. Jag är nog fortfarande i chock men det som jag känner just nu är att jag vill sitta hela dagen och slutföra lite musik så jag kan släppa ännu mer.

Wow alltså…wow. Jag hoppas att ni haft en lika bra dag som min startade för fan, det här är den bästa dagen på länge! <3


9 kommentarer9 kommentarer om “Plötsligt händer det!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stort grattis!

  Reply
 • Tack snälla! 😀

  Reply
 • Grattis Annica, håller tummarna för att det går vägen!

  Reply
 • Men vad kul Annica!!! Stort grattis, jag är så jädrans glad för din skull. Det är verkligen så, plötsligt händer det. Du är värd all lycka, framgång och coola kontrakt du kan få, så hårt du jobbat för det. Sann talang!

  Reply
 • Mus

  Reply
 • WOW wow wow! Så Så roligt, vad glad man blir! Hoppas allt faller på plats för dig och du blir världskänd. För det är du värd. LYCKA TILL NU!

  Reply
 • Grattis!! Och lycka till! 😀

  Reply
 • Stort grattis! Kan inte annat än instämma i kören! 😊

  Reply
 • Genuint, på riktigt ett stort fett jävla grattis!!! De här kommer du som med det mesta ”ro i hamn”. Grym du är! Blir så inspirerad & pepp när det går bra för människor och detta är du värd! Stor kram från lilla Norrland hehe

  Reply