Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:14 | December 12, 2019

Längre hår på 20 minuter

Jag tycker att det är så roligt att experimentera med mitt hår. Det är inte så att jag går bananas och vågar färga mitt hår i flera olika färger men jag tycker det är kul att testa lite olika längder och ibland kanske gå lite mörkare eller ljusare i ton. Och det är det som är så roligt med löshår, man kan verkligen experimentera. Jag har ju en jättelång hästsvans som jag brukar använda, antingen kör jag en jättehög sådan eller en låg i nacken. Och en “vanlig” låg hästsvans tycker inte jag är så rolig men när den är extremt lång, ja då blir det ju lite coolare. 😉

För ett tag sedan lekte jag lite med clip-in seten jag har från >>Rapunzel<<. Färgen jag har på dom är  M7.3/10.8 och dom är 60cm. Jag har två förpackningar för det är det jag tycker ser bäst ut om man vill ha en full förlängning. Men sedan är det ju olika från person till person, hur tjockt hår man har och så vidare. 🙂

Hur man sätter in det kan ni se på videon nedan. Jag personligen är ganska försiktig när jag sätter in dom för att slita så lite som möjligt på mitt egna hår. Jag tuperar inte så mycket för det känns som att gör man det och klickar in spännena så kan det bryta av håret? Men om man bara använder det någon gång ibland så är det nog ingen större fara för håret men om det är så att man verkligen vill ha en full förlängning hela tiden så bör man kanske tänka på att sätta in tejphår. 😉

Helt utan löshår.Såhär mycket är det i en förpackning. Jag använde mig av en helt förpackning och de stora delarna i den andra förpackningen för att mitt egna hår skulle smälta in mer.Jag har en ganska rak klippning på mitt hår så det var lite svårt att få det att blandas in med längderna, det är därför det är lättast att få det snyggt med lockar.Låta lockarna svalna.Jag tyckte det var lite tricky att få det snyggt för löshåret delades in i sektioner ganska lätt trots att jag borstade ut det flera gånger. Sedan blev det rakt på vissa partier men jag tror att nästa gång får jag testa att locka med en mindre styler för att lockarna ska hålla. 😉


5 kommentarer5 kommentarer om “Längre hår på 20 minuter”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jag har haft något liknande men tycker också att det är svinsvårt att få de att sitta bra, sen är jag alltid så nojig att det ska synas, för jag tycker sånt är jättefult så jag väljer att ha mitt egna hår och inget mer. Men snyggt är det!

  Reply
 • Å tack för tips <3

  Reply
 • Jag har nästan så långt hår men tunnare. Är jobbigt att sköta men jag vill inte nu iallafall klippa av det.

  Reply
 • Mitt eget hår räcker halvvägs ner över låren. Kommer aldrig att klippa mig..haha. Haft långt hår alltid. Aldrig någonsin kört på löshår

  Reply
 • Men ta bort denna skitreklam någongång.

  Reply