Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:07 | December 12, 2019

Källsortering och vinkväll i Kanada

 

Men hur duktig har inte jag blivit med Youtube!? Fast allt är ju tack vare Mikaela haha. Jag hade aldrig tagit tag i det annars. Här kommer bara en riktigt chill vlogg för vi jobbade konstant hela dagen. Efter det blev det lite källsortering som tydligen inte är källsortering… Sedan stack vi till mitt Smultronställe som är som Ica Maxi Lindhagen i Stockholm, min älskade affär som var så rolig att gå i! Det blev vinkväll i mitt badrum också och där kommer vi så nära en Muk-bang jag någonsin kommer att göra på min kanal. Det är inte riktigt min grej!

Men här kommer som sagt en ny vlogg, in och kika och kommentera gärna vad ni tycker om att jag är på YT igen. 😀


7 kommentarer7 kommentarer om “Källsortering och vinkväll i Kanada”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Hejj I think Yiur Gonna miss Mikeala when she Goes back You Seem Great Friends Enjoying the Vlogs Ocksa tack sa Mycket Ohhhh God Jul Och Gott Nytt A”r Onskar Tc Uk x

  Reply
 • Vad kul ni har tillsammans. Ni är så glada. Men vad kallt i Kanada. I Stockholm är snön borta och ca plus fem. Men solen har man nästan inte sett på länge. ☺😉

  Reply
 • Jaaaa till mer YT! Kram!

  Reply
 • Hej! Lite udda fråga men du har innan berättat att du epilerar dina ben. Vill börja med det men vet inte vilken epilator jag ska köpa, tänkte du kanske hade bra tips eftersom du verkar ha gjort det i flera år. 🙂

  Ha det så bra!

  Reply
 • Jag har jättesvårt för Muk-bang och fattar absolut inte grejen. Det känns äckligt att glo på en person som äter, smaskar och håller på. Nja inte min grej så jag är glad att det inte heller är din grej. 👍🏽

  Reply
 • Mer youtube!!! Älskar!

  Reply
 • super duper bra har längtat super duper mycket

  Reply