Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:15 | December 11, 2019

Influencerträff och pepparkaksbak

Halloj!

Vilken kanondag det var igår. Jag jobbade på ganska bra måste jag säga och sedan vid 16 mötte jag upp YYC Guuurlzzz som jag döpt oss i Instagramgruppen.

Alltså Instagram, tack för att du finns. Tjejerna som jag träffade var ju hur chill som helst, alltså verkligen supergulliga och jordnära. Alla hade ett jobb på sidan om sina konton så det var någon som jobbade med just marknadsföring, någon med event och sedan var det även en tjej som jobbade på skönhetssalong med massa härliga behandlingar. Jag har ju saknat ett ställe där jag kan gå och fixa med allt jag vill, typ laser, ansiktsbehandlingar så dit ska jag verkligen gå asap då min hud är så torr samtidigt som den behöver sig en rejäl portömning!

Vi hängde på fiket i typ två timmar och jag klickade så bra med alla. Åh det känns liksom som jag börjat på ett nytt jobb helt plötsligt, fick liksom en nytändning. Och på det blev jag även inbjuden till min första event som är nu på fredag. Det är som att allt börjar om för mig nu, tillbaka på ruta ett och jag kunde inte vara gladare.

Strax innan 19 åkte jag och Stitch hem till Rachael där Vilma också var. Vi bakade pepparkakor som viserande dekorerade lite fint, åt tomtegröt, drack glögg och kollade lite halvt på hockey. Killarna spelade i Arizona och kommer hem idag runt lunch.

Även fast han bara varit borta i tre dagar så längtar jag som attan efter honom! Och i veckan ska vi även hitta ett par skridskor till mig för den 15e är det family skate. Så spelarnas respektive får åka lite skridskor med dom och sedan kommer typ tomten till barnen.

Det ska bli så mysigt men! Också lite nervöst. Alltså jag har inte stått på ett par skridskor sedan gymnasiet och är så rädd för att faceplant. Kommer nog glida efter sargen eller hålla i sådant där stöd som Sune i Sunes jul.

Eller så får jag klamra mig fast i min och skylla på att jag bara vill ha lite närhet haha!


4 kommentarer4 kommentarer om “Influencerträff och pepparkaksbak”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Alltså fy vad roligt! Vad glad man blir för din skull, har så roligt på eventet <3

  Reply
 • Tack Linda!
  Ja det kommer säkert bli så kul!

  Reply
 • Varför bakar ni inte ordentligt, slöseri, ni äter förmodligen inte upp dem.
  Ser inte vidare aptitligt ut, något för förskolan.
  Skulle kanske vara trevligt att bjuda besöket från Sverige på hembakat.

  Reply
 • Det blev en hel del pepparkakor som vi delade på tre. Vi slängde inget! Pepparkakorna blev otroligt goda och även fast dom inte ser så roliga ut så smakar dom otroligt gott även med frostingen.
  Så inget slöseri, alla tog hem till sig så vi alla har över julen.

  Tycker det är väldigt oattraktivt av dig att anta saker som du inte har någon aning om. Kanske något du ska tänka på? 😉

  Reply