Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:38 | December 10, 2019

Mina planer framöver

Idag är det nog första dagen på riktigt länge som jag börjar känna mig lite förkyld. Hade riktigt svårt att sova inatt, vaknade och var lite snorig men jag känner mig liksom inte klen och hängig. Men det var ju ändå tur att jag tog ledigt från träningen den här veckan så att kroppen får återhämta sig.

Det är ett väldigt vanligt misstag bland folk som “vill träna och komma i form” de glömmer vilan. Den är minst lika viktigt för köttar du på varje dag utan vila kommer du bara bryta ner kroppen och inte få några resultat.

Det blir ju en ond cirkel om man inte är medveten om hur viktig vilan är. Man kanske blir stressad av att man inte får resultat, tränar ännu hårdare, kroppen blir ännu mer stressad och istället kan det bli raka motsatsen att du kanske sväller och går upp i vikt.

Så alla träningsglada människor därute, var noga med att ta några dagars vila då och då!

Och på tal om träning, jag satt och googlade massa löpband igår för det är något som jag saknar. Jag känner att jag inte har möjlighet till någon konditionsträning för det känns inte så aktuellt att dra på sig kängor och pluffsa i djupsnön här i -20 grader.

Jag har hantlar, pilatesboll, gummiband och ett löpband hade verkligen underlättat i min träning här borta. Jag kör ju passen på F45 men kan aldrig köra lågintensiv träning som tex 1h löpning i lugnt tempo. Eller en powerwalk på morgonen samtidigt som man lyssnar på en skön podd. Det är svårt att få till ute med tanke på att det är riktigt kallt nu och i området där jag bor är det liksom inga bra “rundor” för sådant under vintertid.

Och sen något som är så kul! Fick ett sms av Samin imorse att jag blivit bokat på två ställen i Sverige. Jag har verkligen saknat att spela så det gjorde verkligen min morgon. Så i februari kommer jag till Sverige igen.

Gud jag har ändå mycket roligt att se fram emot! December bjuder på min killes familj som kommer över, julen och nyår. I januari åker vi på vår första semester tillsammans, vi är ett gäng som ska till Cabo då dom har en veckas break. I februari åker jag till Sverige, i mars blir det New York och som jag längtar till det!

Jag har aldrig varit i NY och det är verkligen ett ställe jag velat besöka! Dricka min kaffe i Central Park, se Frihetsgudinnan och sedan är jag nöjd!

Och sedan någon gång i april eller maj åker jag hem till Sverige igen för att spendera sommaren. Gud det ska bli spännande också och se hur jag och min sambo ska göra med boendesituationen. Kommer jag flytta hem till honom? Kommer jag ha kvar min lägenhet i Stockholm eller köpa en ny som vi båda kan bo i när vi vill?

Gud nu ska jag inte tänka så långt fram utan bara ta en dag i taget. Och framför allt kolla vad som står på min To do-list idag. 😅


6 kommentarer6 kommentarer om “Mina planer framöver”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Måste vara skönt att ha något att se fram mot. Både resor och spelningar.

  Reply
 • Ja verkligen!
  Det skulle ju vara så tråkigt att vakna varje morgon och bara “jaha, nu då…”

  Reply
 • Vad kul att du åker hitt i Febuari! Så roligt för dig, kram.

  Reply
 • Ja det ska bli superkul! Inte bara för att spela utan för att träffa mina vänner, familj och även gå på givande möten 😀

  Reply
 • Varför måste ni köpa en ny lägenhet i så fall, den du nyss köpt räcker väl gott och väl till er båda att bo i när ni vill??

  Reply
 • Fast det skulle vara kul att köpa en som vi båda kollar ut 🙂

  Reply