Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:25 | December 9, 2019

Nu ska jag lära känna Influencers i Calgary!

Men tjeeeeena! Då var det måndag, ny vecka och den kommer att bli min vilovecka från träningen. Så känner jag i alla fall just nu för de två senaste passen har varit väldigt tunga för mig, jag har inte känt att jag kunnat göra bra ifrån mig för att mina muskler är för sura.

Jag får mjölksyra lätt, är otroligt stel i bröstryggen vilket gör att om jag inte kan röra mig optimalt så blir det att andra muskler kompenserar. Så jag måste gå till en kiropraktor och lösa detta och sedan kanske bara våga testa lite yoga denna vecka?

Sedan börjar jag bli lite snorig också och jag vill inte dra på mig någon förkylning eller bli sjuk innan jul så då är det bättre att bara vila från hård träning. 🙂

Alltså igår var det en magisk dag. Eller den började med att min kille åkte iväg, dom är på roaden igen i några dagar så jag mötte upp några vänner och gick på Luciafirande. Jag vet att det är den 13e men här körde dom det igår eftersom dom höll det i kyrkan och det skulle vara på en söndag. Ja, jag kommer visa mer från det under dagen men jag blev så glad över att jag fick uppleva det.

I lördags gjorde jag något som var utanför min comfort zone. Jag har vänner här som jag hänger med och vi har så kul tillsammans. Men jag saknar lite “arbetskollegor”. Nu har jag ju inte haft sådana riktigt någonsin förutom när Mikaela och jag jobbade tillsammans. Men jag kände att jag saknade lite människor som arbetade med samma sak som jag och som kunde inspirera mig inom mitt yrke härifrån.

Så jag googlade och kollade igenom Instagram och efter någon timma hittade jag ett par tjejer som jobbar med sociala medier, skönhet, träning mm här i Calgary. Så jag skrev till alla.

Typ “Hej, jag har precis flyttat hit och vill så gärna lära känna lite nya människor…” etc och fick svar ganska omgående av de flesta. Det ena ledde till det andra, jag satte ihop en grupp med oss och nu snackar vi alla i den och ska typ ses i veckan. Hur kul?! 😍

Jag har alltid varit social men att bara skriva till främlingar sådär och vill mötas upp, det trodde jag aldrig att jag skulle göra. Titta vad Instagram fick mig att göra! Sociala medier kan användas till riktig bra saker! 😃


4 kommentarer4 kommentarer om “Nu ska jag lära känna Influencers i Calgary!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Skit bra att ta kontakt med folk runtomkring. Så du får en litet större socialt umgänge.
  Vet själv när jag flyttade, av olika anledningar 35 mil. Kände ingen. Men nu har jag nästan större bekantskapskrets än innan.
  Det är bara att man ska ta det där steget att våga.

  Reply
 • Ja jättebra att du tog det steget! 🙂 Kul! Tjejerna du umgås med verkar ju varken jobba ideellt eller annars och som du säger så peppas man mycket av folk i ens närhet. Säkert kan du även knyta kontakter inom musikbranschen nu när du äntligen tar dig ut lite mer i samhället! Eller så får du göra som med bloggarna, höra av dig till producenter via insta och skicka din musik! Håller tummarna för dig 🙂

  Reply
 • WOW! Vad roligt och glad jag blir för din skull! Ser fram emot att får ser bilder osv 😉 Stor kram och lycka till!

  Reply
 • Så härligt att våga kasta sig ut!
  När jag blev mamma för 8 mån sen hade jag inga mammakompisar, så jag skrev till massa mammor i min stan / runtomkring att jag vill träffas och umgås!
  Nu har jag fått nya vänner för livet <3

  Reply