Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:10 | December 4, 2019

Svårt med jobb och byggbar mascara

Gooood moooorgon!

Igår satt jag hela dagen och jobbade. Hade halkat lite efter med tanke på besök och födelsedagsfirande men vet ni vad?! Det var så värt det! Det är liksom inte ofta man har en polare på besök eller att sambon fyller år.

Sedan så har jag ju märkt hur svårt det är att inte involvera människor i mina kanaler. I Stockholm så var ju alla mina vänner vana att synas i sociala medier för de flesta jobbade ju mer eller mindre med det. Då var det liksom inget konstigt att slänga fram en telefon och ba “nu ska jag köra en liten Instastory”.

Här är många mer eller mindre privata medan andra kanske inte använder i sociala medier. Och då hamnar jag lite i en knivig situation eftersom jag inte kan spontant plocka fram kameran och fota. Som tex under min sambos födelsedag…

Har ni några idéer på hur jag ska göra för att komma runt detta?

Nåväl. Det som jag bättrat mig med är ju lite mer skönhet och träning som ni efterfrågat. Strävar efter att få in något av det varje dag i alla fall och nu blev det Maybellines Lash Sensational Full Fan Effekt.

Det är en byggbar mascara som kan ge extremt bra volym men såhär ser det ut med endast ett lager. Det är superlätt att få till långa och definierade fransar och sedan är den lite blötare vilket gör att mascaran inte klumpar sig.

 

Pris: Just nu 103kr >>Länk<<

Eller 3st för 263kr >>Länk<<


33 kommentarer33 kommentarer om “Svårt med jobb och byggbar mascara”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Du får luska runt lite med dom du umgås med och se vilka som är ok med att synas. De vet väl vad du jobbar med? Och hur influenservärlden funkar.

  Reply
 • Får sätta upp en skylt i hemmet “varning för fotografier” haha 😀

  Ja men alla kanske inte vågar säga till tänker jag… 🙁

  Reply
 • Hej!
  Jag har ganska långa fransar naturligt men tyvärr pekar de alltid rakt ut. Jag får varje gång jag ska sminka mig lägga väldigt mycket tid på att böja dom för att sedan lägga maskara & “trycka till” när de fortfarande är lite blöta. Får fantastisk volym MEN de lägger sig ner typ direkt o pekar rakt ut oavsett hur mkt jag böjt o haft mig. som att maskaran blir för tung för fransarna. några tips??

  Reply
 • Gå inte från roten , jag har också paraply fransar så lägg bara där böjen börjar , undvik roten så gott som möjligt och ha en blöt maskara som torkar ner snabbt typ den Annika använder 🙂 har använt i 4 år snart!

  Reply
 • När du tipsade om/recenserade denna mascaran första gången köpte jag den. Har hängt med mig sedan dess!

  Reply
 • Men den är ju bra! Jag kollade igenom mina tidigare inlägg och kände mig säker med denna så därför köpte jag den 😀

  Reply
 • Vad tråkigt för dig! Kan du inte prata med ditt umgänge och säga som det är, att du är influenser och behöver material för blogg, instagram osv. Eller du kanske redan har märkt av att de är privata och inte vill?
  Finns det andra influensers i ditt område?

  Reply
 • Ja jag får helt enkelt göra det så att de förstår.
  Nej inte vad jag märkt av, har försökt att googla lite men får inte så många träffar tyvärr…

  Reply
 • Jag tycker inte att det spelar någon roll att du inte fotar allt som händer..du berättar i text och det räcker för mig.
  Du bor ju i Calgary vintertid och Stockholm sommartid, glöm inte att de flesta av dina läsare aldrig varit i Kanada, vi är så nyfikna på ditt NYA liv over there!! Vi känner till allt om Stockholm och influenser världen där, så det är inget nytt, däremot vill vi veta mycket om Kanada.. vad är populärt där Allt allt om Vad som händer i Kanada… ta till allt om ditt nya liv. Som exempel intervjua dina nya vänner om deras intressen mm Du behöver inte namnge eller visa bilder utan göra blogg inlägg om din nya vardag i Kanada.
  Det är vad jag vill veta, Influencer världen i Stockholm finns det tusental som skriver om, hitta din nya input så blir det intressant+ dina skönhets inlägg och träning.

  Reply
 • Jag tycker det är jätteviktigt med bilder. Såklart du inte kan visa dom som inte vill vara med.

  Reply
 • Tack snälla! Men jag vet att jag själv gillar att se mycket bilder när jag läser inlägg så det där är ju så olika från person till person.
  Okej så mer om “livet i Kanada” ska bli! 😀

  Reply
 • Tycker inte alls det gör något att du inte har bilder på dem eller uppdaterar på stories. det är ju helt naturligt och visar bara på att de människorna har integritet och inte vill synas. Det måste man respektera och är snarare det naturliga och något jag beundrar. Detta eviga bekräftelsebehov och att lägga upp och visa allt man gör visar bara på egofixering och att vilja synas, så för min del är denna förändring bara är bra. Det räcker gott och väl med dom bilder och uppdateringar du gör nu. 🙂

  Reply
 • Ja och det behöver inte vara femtielva likadana bilder vid sminkning eller annat, man scrollar ändå bara förbi dom.

  Reply
 • Tur att jag inte har så många då 😉

  Reply
 • Mer om samhället och kulturen i Kanada, inte bara hundpromenaden, huset och gymmet. Mer om musiken eller har du lagt ner den ? Det måste väl finnas andra influencers eller en musinbranch där? Berätta /lär dig om musikbranchen i Kanada ? Åk runt till olika platset i Kanada på egen hand nu när du har så mkt ensamtid och utforska och dokumenteta ? Börja volontära arbeta lite och få lokala kontakter utanför hockeyklubban det hade varit superintressant få ta del mer av det lokala livet i Kanada. Vad händer i media och på nyheterna där borta ? Politiskt vad händer ? Sociala frågor och välvärdsystemet hur fungerar det ? Hur fungerar lokaltrafiken, ut och provåk och vlogga ! Gör gärna vloggar som handlar mer om landet och kulturen där, dvs flytta fokuset bort från dig själv då behöver du heller inte lämna ut lika mkt av ditt privatliv. Det går ju att vara influencer utan att det ska handla så mkt om en själv och sina annhöriga.

  Reply
 • Anonymous vad mycket krav du har på annica. Varför då? Har du lika stora krav på dej själv.

  Reply
 • Det är väl jättebra tips till bloggen, om man nu vill att den skall utvecklas, lite nya idéer. Krämer, mascaror osv. ser man ju dagligen hos mängder av bloggare. Ansiktsbilder som man inte vet om dom är fejkade eller inte. Är dags med lite nytt i branschen.
  Kanske inte jämföra allt med Stockholm.

  Reply
 • Jag personligen älskar Annicas skönhetstips. Love it.

  Reply
 • Va är det med dig hon bad ju om tips ? Vadå krav ?

  Reply
 • tack snälla för alla tips!

  Reply
 • Ja du kan fota utan ansikten. Eller dra fram kameran och säga “alla som inte vill vara med vänder på huvudet NU”
  Det är inte alltid ett måste med ansikte på varje bild tänker jag.

  Snygga fransars

  Reply
 • Men det var väl jättebra input? Och som dessutom lyfter bort kraven på Annika som person? Det finns så mycket material för henne som hon kan lyfta på sina kanaler, utan att sätta sig själv “i skottgluggen”, dvs. utan att bli personlig och känna press så. Jag håller med om att det vore superintressant att få veta mer om Kanada och allt vad det innebär att flytta till ett nytt land. Sen ska hon självklart inte känna att hon behöver redovisa för oss läsare hur det är att bo i ett nytt land, men det är däremot en bra källa att hämta inspiration ifrån när/om hon känner att det tryter 🙂

  Reply
 • Oj, denna hamnade fel, skulle vara till kommentaren om hur mycket krav “Anonymous” har på Annica.

  Reply
 • Förstod det ! Ja det var ju som sagt bara förslag och vad som skulle uppskattas, eftersom hon eftersökte det! Men vissa verkar inte förstå och blir agressiva direkt 😅

  Reply
 • Nejdu du får stå för det du skriver. Och hon ej bort länge i Kanada ej så lätt att skriva om landet. Det kommer när det kommer.

 • Kurt-Maria har en tendens att bli aggressiv snabbt tyvärr.
  Tycker också det var väldigt bra förslag på vad man kan skriva om utan behöva visa ansikten.
  Musikbranschen där vore väldigt intressant att höra mer om eftersom det ju är Annicas grej, kollektivtrafik, en dag på stan, samhället mm och inte bara “hockeybubblan”.
  Och framför allt, respektera att folk ej vill synas. Det gör verkligen inget om det inte är folk med i bloggen. Det är inte det som gör den läsvärd 🙂

 • Sätta smileys över deras ansikten? Det kanske de kan gå med på 🙂

  Reply
 • sant men det finns alltid någon läsare som ifrågasätter det…

  Reply
 • Nu går det att komma in lättare på bloggen. Du är toppen. Stor kram. 😊

  Reply
 • Tror ordet e spärrat därför. Du får sätta ihop orden om du förstår vad jag menar och sedan försöka 🙂

  Reply
 • Tänker du på R e d u c t i l annonsen?
  r e d u c t i l @ p r o t o n m a i l. c o m

  Bara sätta ihop orden så går det Maila. Tror jag såg ett inlägg om det tidigare idag. Fungerade för mig iaf 🙂

  Reply
 • Det är också helt okej att du får behålla vänner, familj etc privat. Kanske till och med kan vara skönt att ha ett tryggt rum där du bara kan få vara Annica, utan att känna den här pressen.

  Reply
 • Hur är den att tvätta bort? Just nu har jag cliniqe som går bort med varmt vatten o då typ smular sig.. Älskar det så jag slipper gnugga så mkt i ögonen 😩

  Reply