Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:01 | December 2, 2019

Sista dagen med Mikaela

 

Igår var det den tråkigaste dagen på länge, Mikaela åkte hem. Hon hade varit här i 9 dagar och det var de snabbaste dagarna på så länge. Vi fyllde verkligen våra dagar så mycket vi kunde och vips susade dagarna förbi. Jag är så glad över att hon kom över för det förgyllde verkligen min tillvaro och jag längtar verkligen till nästa gång vi ses!

Tänk när jag träffade henne första gången var jag ett nervvrak som visste varken ut eller in på saker men hon styrde verkligen upp mitt liv och jag vet att jag alltid kan räkna med henne. Det är inte många människor som jag släpper nära in på livet men hon har verkligen en plats hos mig och jag kommer alltid att vara evigt tacksam för att jag har henne!

Igår tog vi en promenad, hon ville suga in det sista av solljuset som vi har här som tråkigt nog inte finns i Sverige. Så vi knatade ut i -18 grader påpälsade till max för att inte frysa. Men så fort jag tog av mig handskarna för att fota en bild så kändes det som att mina fingertoppar skulle frysa av. Det stack i kinderna och fransarna frös typ till is, så ja det var kallt men så härligt att komma ut och bara röra lite på sig. 🙂

Efteråt tog vi oss iväg på hockey. Det var hemmamatch mot Ottawa och det var ett perfekt avslut på denna vistelse för dom vann med 3-1. Och såklart blev det extra roligt när min sambo gjorde två mål. Även fast att det inte handlar om vem som gör målen så kan jag inte låta bli att bli lite extra stolt när han gör det. Så det var en rolig match att gå på och direkt efteråt åkte vi hem för att byta om. Dom fick ledigt om dom vann så vi svirade om hemma för att sedan möta upp några ute på middag. Vi drog till ett ställe som heter Livingroom och där åt vi alla en god middag och det slutade med en drinkkväll till efter midnatt.

Det var verkligen grymma dagar med henne här och jag tycker att vi fick till ett bra upplägg med shopping, sightseeing, myskvällar samt hockey.

Nu ska jag rodda lite här hemma för att idag är det ingen vanlig dag… 😉

Hur vackert är inte detta?Den här parken är så mysig med alla hundar som får springa fritt. Dock tog vi inte med Stitch då det var alldeles för kallt för henne. Haha lite komiskt med hundkiss på den här skylten!


22 kommentarer22 kommentarer om “Sista dagen med Mikaela”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stort grattis till E att han gjorde mål. Han är så sjukt duktig. Och grattis till dig som har hittat en toppenkille

  Reply
 • Ja han är duktig 🙂

  Reply
 • Nu ska vi inte vara sånna. Solen skiner just nu från klarblå himmel och det är 4,5 minus. En perfekt dag att vara ute med hundarna i skogen. Bor på landet straxt söder om Stockholm.
  Du får göra något speciellt för din kille på hans födelsedag… 🙂

  Reply
 • Så härligt! Hoppas att det håller i sig 😀

  Reply
 • Ni kanske kunde har som grej att alltid har något bokat till varann så ni har något att ser fram emot? Det har jag och en nära vän som flyttade utomlands gjort och det blir genast mycket enklare att säga hejdå då man redan planerat in nästa resa.
  Kram iaf <3

  Reply
 • Fast om Mikaela kommer en gång om året kan man nog inte boka mycket hinner hända på ett år. Kom i håg att inte frysa jag blev kall och fick urinvägsinfektion. Fy sjutton.

  Reply
 • Finns inget som säger att man får urinvägsinfektion av kyla. Enligt läkare.

  Reply
 • Ja det är ju en smart grej 😀

  Reply
 • Äkta R e d u c t i l. Underlättar viktnedgång avsevärt med tappad aptit och ökad fettförbränning och energi. Erbjudanden just nu.
  r e d u c t i l @ protonmail.com

  Reply
 • Jag förstår om du vill hålla ditt förhållande utanför bloggen och inga bilder på honom, men jag förstår då inte varför du skriver att din sambo gjorde två mål mot matchen mot Ottawa? Det är ju inte svårt för någon att googla, och då kan du väl lika gärna skriva hans namn ist för ”sambon”?

  Reply
 • Men om folk orkar gå in och googla för att de är nyfika ja då får dom göra det…

  Reply
 • Hon verkar vara så jordnära, glad och gullig. Hon är väldig söt på ett naturlig sätt vilket är en frisk fläkt i influencervärlden där botox och fillers är vardagsmat redan i 20 års åldern. Alla ser liksom ut som stela hamstrar med fiskmunnar, hoppas verkligen att hon aldrig dras in i den trenden.

  Reply
 • Där är hon nog redan.

  Reply
 • HAN visar ju inte henne heller ..bara hunden .Sambo låter så tråkigt .Förr var det Älskling–hjärtat –babe mm.

  Reply
 • Hur menar du “förr”?

  Reply
 • Är så glad att du trivs och det går bra för dig!

  Reply
 • Tack snälla!

  Reply
 • Måste helt missat men vart är din jacka ifrån??:)

  Reply
 • Annica om du ska sluta blogga säg till. Man går in här och inget nytt?? Som sagt det ekar tomt här?

  Reply
 • Firade en födelsedag igår men nu är jag tillbaka 🙂

  Reply
 • Ekar aldrig tomt. Du är grym med dina inlägg. KRAM!

  Reply
 • Vart är jackan från?

  Reply