Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

19:15 | November 28, 2019

Han är hemma!


God morgon från oss!

Igår kväll blev det sent, det har blivit det varje kväll för vi suttit och jobbat. Men igår blev det vinkväll inne i mitt badrum haha!

Hela dagen jobbade vi och sedan på eftermiddagen kollade vi hockeymatch då min sambo spelade mot Buffalo. Sen stack vi och handlade mat och fick lite feeling, så vi köpte ost, kex och sedan massa kanadensiskt gotta som vi blev lite sugna att testa. När vi kom hem igen lagade vi mat, det blev vegetariska biffar med fetaost och sedan öppnade vi en flaska vin. Det var så mysigt och vi bara satt och pratade hur länge som helst. Efter det knatade vi upp till mitt badrum för att lacka lite naglar, lyssna på musik och vips blev klockan 1:30.

Precis när jag hade lagt mig kom min sambo hem, gud vad jag har saknat honom! Även fast vi är ifrån varandra ofta så blir det som att jag saknar honom mer och mer för varje gång. Så igår när han kom hem efter en veckas road trip och jag fick krama om honom, det gör liksom lite ont i kroppen för att jag saknat honom så mycket. Man blir så känslofylld.

Och imorse när jag vaknade till och skulle sträcka på mig och kände att han låg bredvid, alltså det var bästa morgonen på länge. 🙂 Nu kommer han vara hemma till den 7 dec om jag inte minns fel så det ska bli så mysigt att ha honom hemma ett tag innan han åker iväg igen.

Nu ska vi avrunda här för kl 12 ska vi träna. Sorry att det blev lite dåligt med update idag men vi hade ju lite för trevlig vinkväll igår. 😀


3 kommentarer3 kommentarer om “Han är hemma!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

  • Ååå gulligt så jätte mysigt. Lyckliga Du❤️❤️💝

    Reply
  • Märks du är så glad när Mikaela är hos dej. Så kul. 😊

    Reply
  • Åh kan du inte dela recept på biffarna, älskar vegetariska recept <3

    Reply