Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

11:37 | November 27, 2019

Kananaskis Nordic Spa

Visst att Banff var lika magiskt som alltid men efter det åkte vi till Kananaskis Nordic Spa. Jag har inte varit där innan men däremot har jag hört mycket bra om det så vi hade bokat in oss där på varsin välförtjänt behandling.

Det snöade som satan på vägen dit och det var lite ruggigt att köra. Jag känner mig väldigt trygg att köra bil, jag menar jag har ju gjort det i så många år och i liknande före då jag bodde i Östersund. Men igår var det nära att vi åkte i diket. Det var så halt och trots att jag inte körde snabbt i svängarna så gled bilen som satan. Vi åkte över i motsatt fil och jag tänkte liksom att nu blir det första gången som jag åker i diket, och med min killes bil. Skulle inte kännas så jättepopulärt. Men jag höll mig ändå lugn eftersom vi inte hade någon mötande bil och parerade bilen och vi kunde åka vidare.

Vi kom strax efter 15, sprang in på behandlingen med hjärtat i halsgropen och sedan togdäckade jag i sängen. Alltså det är få saker som jag gillar så mycket som jag gillar att få massage, och speciellt när det är på ett bra ställe som typ detta. Där dom har bra och mjuka sängar med värme i. Där man blir nerbäddad i ett mjukt täcke och där dom har en skön kudde för ansiktet när man stoppar ner det i hålet. Det värsta som finns är ju när man ska stoppa ner ansiktet i hålet och det ligger en hård frottéhandduk där som inte bara gör ont utan som gör märken i facet som sitter kvar timmar efter behandlingen!

Men det var magiskt! Efteråt stack vi ner till spat och gjorde ritualen där man varvade mellan varma- och kalla källor. Vi avslutade med det turkiska badet och sedan blev det en middag på plats i våra rockar.

Det här stället var också som i en saga. Det är så svårt att beskriva hur det är här, känslan och upplevelsen. Men att kunna bada i härliga ångande pooler, se granar inne i skogen med julgransbelysning och samtidigt vara omringad av bergen, det är ganska mäktigt. Här skulle jag vilja checka in över en helg, stänga av mobilen och bara vara. Om detta stället fanns i Sverige hade jag rekommenderat varenda en av er att besöka det här stället. Jag hade tjatat till mig en rabattkod som jag kunnat ge till alla mina följare bara så att ni hade övervägt att testa det! 🙂

Vi stannade kvar till typ 19 innan vi rullade tillbaka till Calgary. Det var ännu svårare att köra hem än till spat eftersom det var så mörkt och det snöade så mycket så det blev ju bara värre med hellysen. Och det var vilt efter vägen, två rådjur som stod precis vid vägkanten men dom var ju så svåra att se pga yrvädret. Hade dom hoppat upp på vägen så är det tveksamt om jag hade hunnit reagera.

Men vi kom hem i skaplig tid, hämtade Stitch på hemvägen och sedan blev det jobb till efter midnatt. Alltså jag älskar att ha Mikaela här för hon gör mig så produktiv plus att hon får mig så motiverad till att vlogga vilket också ni verkar uppskatta! Jag kan säga såhär, vloggen som kommer upp i eftermiddag var så rolig att jag nästan kissade på mig. Det är ingen hemlighet att jag kan sitta och skratta åt mig själv, men tillsammans med Mikaela så blir vloggarna så mycket roligare. Måste även ge cred till henne som klipper dom.

Fan, jag måste få henne att flytta hit!

 Titta vilka mysiga rockar vi fick.  En printscreen från en video som vi inte fick filma… 😀


1 kommentarerEn kommentar om “Kananaskis Nordic Spa”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här