Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:06 | November 27, 2019

Jag ska få fira julen som i en saga

Foto: @fotomikaelalundberg
Tröja- Länk!

Wow, wow, wow, wow… jag vet liksom inte vad jag ska säga men hela dagen igår kändes som en saga. Jag lämnade Stitch hos sin dagmatte och sedan drog jag och Mikaela upp till Banff. Det var väldigt snöigt på vägen upp men när vi väl kom fram så var vädret rätt så okej.

Vi strosade omkring och sedan hamnade vi inne i en “kristallbutik” i hela 2 timmar där dom gick igenom vilka typer av energier och frekvenser som vi hade i våra kroppar och vad för typ av stenar vi ska använda oss av för att hitta balans i livet. Alltså jag älskar ju sådant här och jag tror verkligen på kristaller. Jag själv har en sedan tidigare som jag alltid haft med mig på betydelsefulla spelningar. Det är den jag rullar mellan händerna tex när jag ska spela på Summerburst, man kan se det i >>klippet som jag lagt upp på Instagram<< 🙂 Så när vi gick förbi en sådan butik så ville jag bara in en snabbis men ja, det slutade med ett par timmar och några stenar hem. Jag fyller ju år den 21 juli och det innebär att mitt element är vatten, men eld är det som fungerar bäst på mig om jag vill ha balans och styrka och även kunna hålla upp en sköld mot andras energier. Jag är en sådan person som lätt tar in andras energi men även deras problem. Jag är en sådan person som delar andras känslor och energi, tex mår någon dåligt så mår jag dåligt med den personen utan att jag egentligen har något med det att göra… Så nu får vi se om det blir någon skillnad för mig. 😉

Jag och Mikaela satte oss även på två stenplattor under tiden vi blev lästa och det kändes först som att jag fick en nikotinkick. Jag trodde först att jag blev snurrig pga lågt blodsocker eller något men när jag kollade med Mikaela kände hon exakt samma sak. Jag var tvungen att fråga hon som gjorde läsningen och det är känslan när kroppen renas från energier som egentligen inte tillhör oss. Jag tycker sådant här är så intressant och vill ha en gigantisk kristall men ja… dom kostar tusentals kronor så det är liksom inget jag bara kommer spontanköpa sådär eller kanske ens lägga pengar på.

Men efter läsningen åkte vi upp till slottet där jag även ska få spendera min jul. Alltså jag kan inte förstå att jag ska få fira julen som i en typisk julfilm som jag bara kunde drömma om. Jag älskar att fira julen med min familj för att för mig är det vad julen handlar om. Men i år kommer jag fira den tillsammans med min kille för första gången och det är väldigt speciellt för mig. Det är ju nu som vi börjar skapa minnen tillsammans kring högtiderna och börjar våra egna traditioner. 😀

När vi promenerade där så kändes det som att vi var med i en romantisk julfilm. Den lilla staden, byn eller vad man nu ska kalla det känns lite som en scenografi, som att det är uppbyggt för att någon ska spela in en mysig Christmas carol. Det kommer verkligen bli den perfekta platsen att fira jul på, som jag längtar! 😀

Foto: @fotomikaelalundberg
Jacka- Länk! Gingerbread latte.Vi hittade en sådan mysig godisaffär som man sett på Pippi. 😀 Mikaela ville ta en liten bild med vad detta nu ska föreställa. 😀Köpte kristaller.Vi blev lästa och fick även testa hur vi reagerade på de olika stenarna. En sådan här skulle jag vilja ha inne i kontoret, den här var perfekt för min energi.Slottet där vi ska fira julen.Foto: @fotomikaelalundberg Kolla den här salen, så drömmig!Och granen var den finaste jag någonsin sett. Jag ska försöka att göra en liknande hemma!
Vi ville ta en likadan bild som vi gjorde när vi var i Tylösand när jag hade spelning där. Alltså vi lyckades så himla bra! 😀 Ni kan se den andra bilden >>här<<.


3 kommentarer3 kommentarer om “Jag ska få fira julen som i en saga”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad glad du ser ut med dina vänner. Med din vän. Gamla Annica <3
  Underbar julgran, säger bara wow

  Reply
 • Det föreställer väl big foot (eller yeti)? 🙂 mytologisk varelse i flera kulturer i tex Nordamerika och Asien.

  I vilket fall ser Banff helt drömmigt ut! 😍

  Reply
 • Men det är ju en del av att vara medmänniska att må dåligt när någon annan gör det. Eller hur menar du? Att man ska vara kall och inte känna något?! Många här inne mår säkert dåligt när du skriver om tex din ångest. Finns ju människor som tyvärr inte bryr sig om andra och det är hemskt. mer omtanke om andra och mindre egoism borde vissa personer ta till sig. Vem ska annars bry sig om dom när dom drabbas av något svårt.

  Reply