Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:12 | November 26, 2019

Ny vlogg på kanalen!

 

Jadå!
Nu ligger den uppe, min första vlogg på länge. Varför känns det som att jag alltid säger det? Haha! Kanske för att det går ganska lång tid mellan mina klipp. Men! Nu är det vloggvecka. Tänk att det krävdes en Mikaela för att jag skulle bli mer aktiv på min Youtube som jag faktiskt tycker är rolig. Men allt blir ju mycket roligare när man gör det tillsammans med någon och jag tycker fan vi är en bra kombo!

Jag tar med henne till CrossIron Mills som är en stor outlet här i Calgary och det slutar med att jag blir lite lack ute på parkeringen och vi är galna inne på Victorias Secret…


2 kommentarer2 kommentarer om “Ny vlogg på kanalen!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här