Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:03 | November 26, 2019

Lussebullsbak

Hej!
Igår hade jag över öronen att göra men trots det hann vi med lussebullsbak. Men även fast det inte kom någon update här på bloggen så kan jag säga att jag har en bloggvecka med Mikaela. Så ni som saknat mig på Youtube, redan ikväll kommer ett klipp upp för er. Wihoo! 😀 Vi åkte ju till CrossIron Mills som är en stor outlet här i Calgary. Och det jag inte tänkt på innan är hur jag är i trafiken. Alltså jag är en bra förare men ja… jag har inte det bästa tålamodet när det kommer till parkering av bilar. Haha ni kommer fatta när ni ser klippet! 😀

Men igår hann vi med träning. Vi stack även till en skönhetssalong här då jag vill hitta något bra ställe för ansiktsbehandlingar och diverse. Men det slutade med något helt annat som ni kommer få se i nästkommande vlogg. Efter det stack vi och handlade ingredienser till lussebullar och här i Kanada finns inte färsk jäst och det försvårade verkligen bakningen. Vi följde verkligen receptet men bullarna jäste inte som dom skulle och sedan blev dom lite trasiga när fyllningen bubblade över och ja… Det blev som det blev men vi gjorde lite olika varianter så några blev bra och det roliga är att finnen och amerikanen som aldrig bakat lussebullar innan var dom som fick till de bra haha. Nybörjartur! 😉

Men det var en rolig kväll med lite bakning och tjejgäng som sedan avslutades med en hel del jobb. 🙂

Men som sagt, en vlogg är på väg. Hoppas att ni är taggade på den för det är svårt att komma ihåg att blogga, vlogga, instagramma, köra instastory och försöka att “leva i nuet” på samma gång. 😀

Sitter och snackar fillers, alltid lika kul haha!Mikaela och Tessa går igenom receptet.Är inte alls så mycket för matlagning och bakning men det blir ju så mycket roligare när man gör det med vänner. 🙂 Såhär blev Vilmas och Rachaels bullar, hur bra som helst ju! 😀Det här blev Tessas. Haha! Hon är ju gluten- och laktosallergiker så bullarna blev typ som kakor. 😀Under tiden vi bakade kollade vi på hockeymatch.


6 kommentarer6 kommentarer om “Lussebullsbak”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Så kul att läsa <3 Men Annika, lev i nuet och uppdatera oss senare. Vi förstår, kram!

  Reply
 • Alltså du och hon Tessa är ju sååå lika!!

  Reply
 • Åh det här året ska jag minsann testa på att baka lussebullar. Jag har aldrig någonsin testat så detta år får bli min första.

  Reply
 • usch…saffransbullar OCH pepparkakor är bland det värsta jag vet. Kan inte äta det.
  När jag ska iväg någonstans kring advent och jul brukar jag ta med mig eget fikabröd. För det finns oftast bara de gula och bruna sakerna.

  Reply
 • Vad äter ni till äpplena? 🙂

  Reply
 • Åh, så gott! Kan tipsa om att man kan köpa färsk jäst från bageriavdelningarna i mataffärer i Kanada, om du får lust att baka igen. När jag bodde i Vancouver köpte jag från whole foods. Man får fråga en bagare, så kommer de med en bit 👍
  /Älskar att baka och skulle inte klarat ett år utan färsk jäst!

  Reply