Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:04 | November 25, 2019

CrossIron Mills Outlet

Jacka- Länk // Örhängen- Länk 

Måndag morgon, jag och Mickelimickan håller på att göra oss klara för F45. Man kant tro att vi tog ledigt från träningen igår men icke, igår var shopping vår cardio. Vi drog ut till CrossIron Mills som är en outlet borta vid Calgarys flygplats. Vi klev upp, åt frukost, flätade varandras hår och sedan hoppade vi in i bilen och rullade iväg.

Kl 13 drog vi hemifrån, tog typ 40min att ta sig dit och sedan var vi där till stängning som var kl 18. Stickiluran fick följa med så hon låg i sin hundväska som jag hade i en kundvagn medan vi shoppade. Gick ju hur bra som helst! 😀

Det blev en hel del underkläder för på Victoria´s Secret kunde man köpa 3 trosor och få 5 (!!!) på köpet. Hur galet är inte det!? Sedan var det även “köp 2 behåar och få 1”. Så jag fick med mig 3 behåar och 16 par trosor, fan man är ju alldeles för dålig för att rensa ur underklädeslådan men nu var det på tiden. 😀 Och på tal om Victoria´s Secret, lite trist att man inte kommer få se deras visning i år för jag gillade fan att se den. Men! Jag tycker å andra sidan att det är bra att dom fått sådan kritik att dom måste inse att våra kroppar ser olika ut och det är helt jäkla okej! Så jag hoppas att dom gör om och gör rätt och inkluderar alla storlekar och former. 🙂

Sedan hittade vi en skönhetsbutik och jag behövde lite nytt på makeupfronten och när det kommer till smink så är det roligare att köpa det i en fysisk butik. Man ser så mycket fint och blir så sugen på att testa massa nytt så jag köpte med mig lite ögonmakeup och produkter till ansiktet som jag kan visa under veckan. 😉

Eh ja… vad ska jag säga? Det blev ett inlägg med massa pussmunnar… 😀

Polo- Länk // Örhängen- Länk // Halsband- Pernille Corydon
Stickiluran. 😀Så glad att den här tjejen är här!Varför köpte jag inte dessa brillor? Dom var ju så coola!“Kan du ta en bild så min kille kan få se hur bra jag passar med vagn?” Asssååååå hahaha!Inne på Forever 21 var det 60-90% rabatt på allt! Men det var för kaosigt därinne så vi gick in, kollade runt och drog ut…


4 kommentarer4 kommentarer om “CrossIron Mills Outlet”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Jättesnyggt hår och outfit! 😊men tänkte tipsa dig om att det finns bilbälten till hund (sele) så Stitch åker säkert! 😊💗

  Reply
 • Du hintar ganska mycket om barn nu för tiden. Känner du att du vill ha barn nu?
  Jag tror du kommer bli ”hemmafru” känns inte alls som du brinner för musiken eller annat längre. Absolut inget fel med det. Men det är tydligt nu

  Reply
 • Men snälla, vad var dedär för kommentar… finns ingen anledning att uttala sig om någon annans liv sådär. Du vet ju ingenting om hur Annika lever sitt liv eller vad hon ”brinner” för.

  Reply
 • Åk tillbaka och köp solglajjorna! Basta! 🙂

  Reply