Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:47 | November 24, 2019

Mikaela är här!


Heeeeej!
Alltså jag är så glad, så glad, så glad! Mikaela är här och jag känner mig så överglad hela tiden. Tänk vad mycket ett besök gör alltså!

I fredags satt jag bara och väntade på att klockan skulle bli 15 och få ett sms av henne att hon landat. Så när det kom åkte jag direkt till dörren hon kom ut ur och det var som att vi inte hade setts på år och dagar. Hoppade ut ur bilen och kramade om henne och ja, NU ÄR HON HÄR!

Hon hade lite jet lag men jag tvingade med henne på en middag för att försöka hålla henne vaken till i alla fall 21 så hon kunde sova länge morgonen dagen efter för att komma in i tiden här. Så dagen efter vaknade hon typ 9-10 och var helt utvilad, vi stack och handlade och sedan kollade vi matchen som var kl 11 här. Soffan hade även kommit på morgonen och jag blev så glad över det, nu kan vi äntligen ha mysiga filmkvällar på bottenplan. Barstolarna kom även dit och jag tänker verkligen ta cred för val av soffa. Eller okej jag valde inte soffan helt själv haha, stämde ju av med sambon men jag fick leda detta uppdrag och jag det blev fasen ruggigt bra!

Idag ska vi sticka iväg till Outleten, kör en heldag där för att shoppa sedan har vi fullspäckade dagar framför oss. Vi satt igår och skrev upp allt som vi skulle hinna med så vi har någon aktivitet varje dag, perfekt för oss båda då jag själv inte upplevt så jättemycket här. Så ja, det kommer att bli en rolig vecka för oss men även för er då det kommer bli mycket roligt till mina kanaler. 😉

Fick denna godispåse när hon landade. Alltså jag blev sååååå jäkla glad! Tänk vad lite svenskt godis kan göra. 😀Läste även en bok som hon hade läst på planet som heter “Kärlekens språk”. En bok jag verkligen kan rekommendera till er som vill förstå era relationer bättre! Fick så många frågor om denna soffa och den kommer från ett ställe här som heter Home Evolution. Men min soffa i Stockholm är ganska lik och den kommer från Sweef i modellen Mammut.Mittendelen är en stor fotpall som man kan rulla runt och placera lite vart man vill. 🙂


4 kommentarer4 kommentarer om “Mikaela är här!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ganska kul att du får många frågor på den där soffan för samtidigt tänker jag, spela roll vart den kommer ifrån, vi bor ju inte i Canada.. eller finns det många svenskar som är bosatta där? Blev lite nyfiken på om det kunde vara så och hur kul är inte det då! Kanske sätta ihop ett event för svenskar i Canada och träffas?
  Hur som, superfin och mysig soffa!!

  Reply
 • Fast det finns ju liknande i Sverige. Så enkelt att bara googla runt på stora soffor.

  Reply
 • Fast den firman kanske finns i Sverige tänker en del som gillar soffan och har plats för den.

  Reply
 • Vad glad man blir för din skull <3

  Reply