Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:04 | November 21, 2019

Dream Big


Topp- Länk // Byxor- Länk

 

Mooooorning guys! Nu är det bara en dag kvar till Mikaela kommer och det ska bli så roligt! Jag är ju själv nu då min sambo är på roaden i en vecka och det är alltid så trist när han åker. Det är lätt att komma in i rutinerna som jag har när han är borta men jag saknar honom lika mycket varje gång! Fattar inte hur man klarar av distansförhållanden. Är det någon av er som har/ har haft det? Hur bär ni er åt?

Jag sitter och äter min äggröra och ska snart till F45. Jag känner att jag verkligen kommit in i ett bra flow när det kommer till träningen. Jag känner att jag sakta men säkert börjar bli hårdare i kroppen samtidigt som jag är väldigt snäll mot den.

I januari så är det en veckas break från hockeyn och då är vi ett gäng som åker till Cabo. Jag har aldrig varit i Mexico men tydligen ska det vara nice där. Det är direktflyg härifrån och inte så långt restid heller. Och i januari är det ju inte supervarmt här heller så det kommer bli skönt med en veckas slappande i solen med god mat och härligt sällskap. Älskar ju mexikans mat och det bli även vår första semester ihop. Så spännande.

Men det är ju ett tag kvar men när jag känner mig lite omotiverad på träningen så tänker jag på Cabo. Det är en liten morot! Tränar hårt i winter wonderland för att sedan kunna visa mina muskler i Cabo, haha! Skämt å sido. 😉

Igår efter träningen så jobbade jag som en tok hemma, fixade även med lite tavlor som ska upp. Jag beställde ju några från >>Criss Bellini<< som var lite motiverande att hänga upp. Så någon tavla åker upp i kontoret och några i gästrummet. Dock måste jag ringa någon som sätter upp dom för det är aldrig något jag vågar göra själv!

När jag var liten förstörde ju jag hela mitt rum med massa hål i väggarna. Hade typ trasiga tapeter pga att jag tejpat upp affischer mm så nu när det ska göras hål i väggar för att tavlor ska upp så känns det bättre att ta hit något som kan måtta, dona och göra allt rätt så det inte blir massa extrahål. 😉


14 kommentarer14 kommentarer om “Dream Big”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Shit vilken fin Tavla, är det du som har målat den?

  Reply
 • Shit vad nice att åka till mexico!!!
  Jag har alltid velat se det landet men det är samtidigt rätt farligt så jag vet inte om jag vågar.
  En vacker dag så.

  Reply
 • Nu kommer PK människorna att gå i taket, det heter absolut inte “jag tränar för att kunna visa upp musklerna/min tonade kropp på stranden” utan dagens influencer “tränar för att bli stark, må bra och orka mer, absoluuuut inte för att gå ner i vikt och/eller få en snygg bikinikropp att visa upp” 😉

  Reply
 • Njä inte min stil i tavla men passar fint i ert hem <3 Ha en bra vecka, kram!

  Reply
 • Jag skulle få mardrömmar av den där tavlan. 😕

  Reply
 • Vad tycker du om marcelos vinst i pH? Visste du redan innan att han skulle vinna? Får du tillbaka dina pengar det borde du få?

  Reply
 • Ibland undrar jag om du ställer dina frågor för att provocera. Hon har redan svarat på att hon inte bryr sig om Marcelo. Och frågor om honom behöver inte tas upp.

  Reply
 • Inte jag som ställt frågan och tror definitivt inte Annica bryr sig om Marcelo och hans tragiska liv över huvudtaget, däremot tror jag hon bryr sig om den skuld han har till henne och nu har han ju inte ens nån ursäkt för att inte betala tillbaka, så det är en relevant fråga.
  Enda sättet att få tillbaka dom där pengarna verkar vara att anmäla honom till kronofogden.

  Reply
 • Men det är inte en relevant fråga för dig. Varför skulle hon berätta om sin ekonomi för dig?

  Reply
 • Detta är ett kommentarsfält på en blogg och där kommenterar folk allt och inget om bloggaren. Stör frågorna dig så mkt får du scrolla förbi dem. Annica lär inte svara på något hon inte vill. 🙂

 • Men det är hon som tagit upp att han inte hämtade stitch och ej betalt tillbaks pengar. Och det är ju fel men annica som börjat prata om det. Hoppas vi slipper höra skit om Marcelo. Fråga honom istället. Peace out

  Reply
 • Varför hoppas du att vi slipper höra skit om Marcelo? Det är han som gjort fel och hon gör helt rätt i att outa honom. Varför skulle hon skydda honom??

  Reply
 • Han är en skit och beter sig skitigt, om någon skriver skit om honom är det bara sanningen och helt självförvållat. Tror tyvärr Annica kan glömma pengarna om hon inte har ett skriftligt juridiskt bindande avtal, och även med avtal måste hon anmäla ärendet till kronofogden. Det är sedan de som kan kräva in skulden genom utmätning etc. Det är dock absolut ingen garanti för att man får betalt, så frågan är om det är en så stor summa att det är värt besväret.

  Reply
 • 500.000 kr … är en ganska hög summa faktiskt, så det är allt värt besväret …..