Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:05 | November 20, 2019

Kopiera mina pass och träna hemma!


Onsdag morgon och nu har min sambo åkt igen, alltid lika trist alltså! Men nu är det bara två dagar kvar till Mikaela kommer och jag har så mycket idéer på vad vi kan hitta på så nu kan ni vänta er lite roligheter här och via min Instagram. 😀
Jag ska sticka till F45 snart och köra ett cardiopass. Alltså jag avskyr dom! Enda anledningen till varför jag drar dit är för att de andra brudarna ska dit och det är alltid så mysigt att hänga tillsammans på morgonen, ta en kaffe tillsammans efter passet och tjattra lite.

Jag stack för övrigt förbi cafet igår och köpte med mig lite Oatlymjölk så nu kan jag skumma min egna goda cappuccino på morgonen, yaaaaaz! 😀


GÅRDAGENS PASS:
20 sek jobb, 10sek vila x3 på varje station
Man kör alla nio stationerna, tar 1 min vila och sedan kör man ett varv till!

ÖVNINGAR:
1. Stående rodd
2. Uppkliv på box med vikt i rackposition
3. Flyes
4. Legcurl
5. Utfall bak med vikter
6. Exentriska pullups
7. Bänkpress med en hand i taget
8. Marklyft
9. Thrusters

Jag varvar ju träningen på F45 med träning hemma när jag känner att jag vill fokusera lite mer på enstaka muskelgrupper. Och det jag klarar mig på är ju hantlar som man kan lasta på och av vikter på, gummiband samt pilatesboll. Det är dom redskapen jag har och det klarar man sig långt på. Det går ju att köra dessa pass om du har dom redskapen hemma!

EXEMPEL:
1. Stående rodd med hantlar
2. Uppkliv i trapp/ på stol med hantlar
3. Flyes men istället för på bänk kan du ligga på pilatesbollen
4. Legcurl kan du köra på pilatesboll
5. Utfall bak med hantlar
6. Istället för chins kan du knyta fast gummibanden och köra latsdrag
7. Bänkpress på pilatesbollen
8. Marklyft med hantlar
9. Thrusters med hantel/ hantlar

Så om ni vill komma ihåg med träningen hemma så skulle jag rekommendera er att köpa ett hantelset, pilatesboll och lite gummiband med olika stretch. Sedan är det bara att kopiera mina pass rakt av och sedan använda fantasin! 😀


19 kommentarer19 kommentarer om “Kopiera mina pass och träna hemma!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • OATLY is life hahaha
  Så jädrans gott.
  grymma pass, vågar mig inte ens på att testa. haha

  Reply
 • I know jag älskar det! Gör så mycket i kaffet 😀

  Reply
 • Hej Annica!

  Har du lyssnat på Klara och Fannys podd där Marcelo gästar? Vad tycker du i så fall om hans svar/tankar om dig/er?
  Förskönar han det hela eller stämmer mycket av det han säger? 🙂

  Reply
 • I alla intervjuer Marcelo har gjort……inte ett ont ord om Annica Han har ju tagit på sig mycket av det dåliga vad som hände i deras förhållande.Och det ska han ha credit för. Hur han sen har betett sig i PH det är en annan sak. Och det är ju faktiskt tjejerna som sprungit efter honom.

  Reply
 • Anonym håller med. Aldrig hört han säga något ont om annica. Och inte mår man bättre av att dissa någon. Love istället för Hate.❤

  Reply
 • Marcelo har betett sig som ett svin i BB, PH, Ex on the Beach samt i verkligheten mot Annica, Nicci, Nina och Emilia. Behöver du fler exempel?
  Och du “A” om du inte har hört honom säga något ont om Annica måste du ha bott under en sten. Senast denna vecka kallar han henne barnslig och tycker att hon trycker ner honom och snackar skit om honom bara för att hon säger sanningen. Han skriver att hon är en mobbare och liten människa och att hon inte ska öppna truten för att hon gått miste om det bästa hon haft i sitt liv”.
  Före det har han bland annat hånat henne på instagram, varit otrogen offentligt mm. Så man kan ju bara tänka sig hur illa det var bakom stängda dörrar.

  Reply
 • Det ar Bianca Ingrosso han menade. DOM tål inte varandra.
  Sen tycker jag inte det är ok att folk hela tiden tar upp i kommentarsfält på bloggar vad andra människor gör. Tar upp exen. Tragiskt att folk inte kan gå vidare när Annica OCH Marcelo gjort det.

  Reply
 • Han skrev om Bianca igår men det han skrev någon dag tidigare var till Annica efter att hon svarat på frågor om honom på sin instastory.
  Och dessutom varför tror du han skulle skriva om sig själv till Bianca att hon har gått miste om det bästa i sitt liv? 🤦‍♀️

 • Anonym vad du är aggresiv måste vara jobbigt. För dej och din omgivning. Usch. 😑

  Reply
 • Menade 4:18. Tagga ner. Nu.

  Reply
 • Det är frivilligt vem man väljer att leva med i flera år.

  Reply
 • Kan vara för att det är sant…Jag gjorde så mycket för den människan men är glad att jag lämnade!

  Reply
 • Nej jag har inte lyssnat och kommer inte göra det heller. Jag bryr mig ärligt inte om honom längre.

  Reply
 • Men hallå. Släpp det. Låt Annica leva nu och njuta av den nya kärleken. Gammalt skrutt vill man väll inte bry sig om och att få det inkastat på sina sidor heela tiden. Det tror jag inte är skoj. Lev nu och njut❤️

  Reply
 • Men det är ju hon och Marcelo som tar upp det. Hon hade frågestund och sa vad hon tyckte om honom i PH men han kanske sagt något om henne med?

  Reply
 • Hej fina du! Älskar att följa din blogg och Instagram <3 Jag är själv sugen på att starta en blogg men är så rädd pga allt näthat man läst om, borde jag göra det jag vill göra och strunta i sånt eller har du aldrig känt något när du fått hat? (Om du ens fått det) kram!

  Reply
 • https://youtu.be/x75c8yNCCdg?t=236

  Reply
 • Hej hade en fundering skulle du kunna visa den här övningen med en bild eller så. Är ganska ny med träningen och vet inte riktigt vad du menar 🙈 tack på för hand /
  6. Istället för chins kan du knyta fast gummibanden och köra latsdrag

  Reply
 • Jag behöver verkligen komma igång med träning hemma (föräldraledig), jag har hantlar men gummiband behövdr jag inhandla någonstans ifrån. Däremot pilates bollen är en sådan jäklig jobbig sak att förvara hemma 😂 stor och var förvarar man en sådan när man inte har plats någonstans.

  Reply