Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:11 | November 19, 2019

Såhär passar du i röda läppar

Halloj!

Vilken mysig dag det blev igår. Nej det blev inte att jag stack iväg på någon massage men däremot så gav mig min sambo en. Vi spenderade hela dagen hemma och bara hade det mysigt! Beställde hem mat, tog en promenad med Stitch till ett café i närheten. När vi kom hem kollade vi film och avslutade kvällen med att spela lite biljard.

Sedan är det ju så att Mikaela kommer på fredag och vi har ju en hel vecka att fylla med aktiviteter och då kanske det kan vara kul att gå på massage mm tillsammans.

Dagarna bara rasslar förbi och vips så är det snart december. Jag funderar på att ta en sväng till Sverige i början av månaden för det är ju den här Aviciikonserten, födelsedagar och så vill jag hinna träffa familjen lite innan jul. Det hade varit magiskt! Så jag tänkte då stanna typ en vecka minst för att hinna med besöken samt lite jobb. Inget är ristat i sten utan jag behöver lösa allt det praktiska runtom.

Men på tal om december så är det ju rött rött rött överallt, om inte glitter. Så jag tänkte ge er ett tips på hur ni ska tänka när det kommer till läppstift.

Alla passar faktiskt i röda läppar så länge du väljer rätt nyans. Så om du är varm av dig, alltså har en varm underton i huden så väljer du ett läppstift med en lite mer gulare underton. Är du som mig lite kallare så väljer du ett med lite mer blåre underton. Om du inte vet vad du är så kan du hitta informationen här >>Länk!<<. Sedan om man är osäker på om läppstiftet är varmt eller kallt så kan du jämföra med bilden här under. 😉

Du hittar massa röda läppstift till bra priser här >>Länk!<<

Jag använder YLS Rouge Pure Couture #14


17 kommentarer17 kommentarer om “Såhär passar du i röda läppar”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kan du inte visa olika typer av läppar med röda läppar. Hur man applicerar?
  Mina läppar ser absolut inte ut så magiska som dina. Vill så gärna kunna ha men tycker inte alls mina ser fina ut i läppstift.

  😍

  Reply
 • Jo det kan jag göra! 😀

  Reply
 • Jag vill också se förslag på vilka färger man ska ha. Efter din färganalys så är jag HÖST jag vill ha förslag på vilken nyans jag ska ha och hur de ser ut lite, detta är rätt och detta är fel nyans 🙂

  Reply
 • Vad fin du är! Jätte snyggt på dig ju, men på mig fungerar det inte. Ser ut som en clown när jag har rött läppstift haha.

  Reply
 • Haha. Jag med🤡

  Reply
 • Neeeeej det tror jag inte, tror bara man är lite ovan 😉

  Reply
 • Njäe, så rött på läpparna går fetbort på mig.
  När till och med en utbildad mua hade svårt att hitta en färg som jag kunde ha.. Då är det illa.

  Reply
 • Va? Men gud hittade hen inte rätt nyans?

  Reply
 • men oj vad du flyger fram och tillbaka.. vad var det du skrev senast om att det endast skulle vara 2 långflygningar under den här perioden fram tills du skulle tillbaka till sverige i sommar. Du skrev senast att du tog till dig av kritik kring all flygning men du är det redan dax igen ?

  Reply
 • Men låt henne göra vad hon känner för. Det är väl inget du ska bry dig om. Du vet om att man kan och har rätt att ändra sig efter behov.
  Skulle inte tro att du är så jäkla perfekt och gör allt rätt här i livet.

  Reply
 • Anonym …. håller med dig, det är ett evinnerligt tjat, när nån ska flyga … Flyget kommer alltid finnas, finns värre saker som förstör Miljön :/

  Reply
 • Det har hänt en sak privat som gör att jag verkligen vill hem till Östersund en sväng!

  Reply
 • Du får flyga hur mycket du vill. Ingen har rätt att lägga sig i det. Ta hand om dej. 😊

  Reply
 • Men herregud!
  Oavsett om Annica flyger över till Sverige eller inte, så kommer planet att åka ändå.
  Hon flyger ju inte över med ett privatplan!
  Jag har själv flugit 2 gånger i hela mitt liv (är 40 år), så jag har nog några flygresor ”tillgodo” beräknat på vad som är ”okej” att flyga rent miljömässigt under en livstid. Annica kan mer än gärna vara ”stand-in” för mig om hon vill komma hem till Sverige 1 vecka.
  Så Annica, du kan nyttja min ”mijökvot” med gott samvete nästa gång du åker hem till familjen i Sverige 🙂

  Reply
 • Hej Annica vart kan jag köpa ysl läppstiftet ? 😊

  Reply
 • Hmm kanske på typ Kicks och Åhlens?

  Reply
 • OMG, grymt!! Äntligen.. Jag är som dig, lite kallare. Och jag har aldrig passat i rött då jag alltid känner mig blek? Men nu fattar jag grejen. Ouft!!! Tack. 😀

  Reply