Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

21:20 | November 19, 2019

Hej mitt vinterland och hej ännu en flytt?

Mössa (liknande)- Länk // Tröja (liknande)- Länk  // Mjukisbyxor- Länk // Skor- Länk

Imorse när jag vaknade och drog upp gardinerna fick jag en chock! Hallå det var ju strålande sol igår, bar mark och plusgrader. Jag kommer nog aldrig vänja mig vid detta, men jag älskar det! Och det är ju hur lätt som helst att kolla väderappen men icke, nej det är ju som en härlig liten överraskning varje dag när man kliver upp och tittar ut. 😀

Jag har varit och tränat med Vilma, stack förbi cafet vi brukar gå till efteråt och köpte med mig en cappuccino och lite Oatlymjölk. Älskar att dom har det där för det är ju så ruggigt gott i kaffet och det påminner mig om Sverige. 🙂 På tal om Sverige, pratade med Mikaela nyss om vad hon bör ta med och dylikt nu när hon kommer på fredag. Hon frågade även vad jag ville ha och det första som poppade upp i min skalle var ju såklart Svensk lösviktsgodis. Skickade en bild på den perfekta bladningen och nu om det ens är möjligt längtar jag mer efter henne! Vi kommer att ha så kul tillsammans!

Alltså den tjejen har verkligen hjälpt mig så himla mycket. Första gången vi träffades var jag ett nervvrak som stammade lite pga stress och hon hjälpte mig att packa ihop mitt liv från den förra lägenheten, flytta in i den nya och komma på banan igen! Jag hade ju så dåligt samvete när jag flyttade eftersom vi inte skulle fortsätta jobba tillsammans men hon fick ju börja jobba med Paula Rosas och det verkar gå hur bra som helst och jag är så glad i själen för det!

Och på tal om flytt, fick ett sms imorse av min hyresgäst. Han gillar min lägenhet så mycket att han typ vill köpa den. Alltså det är ju inte en främmande tanke att sälja den men då får det i så fall bli till sommaren och då köper jag i så fall en ny större som både jag och min kille kan få plats i när vi båda är i Stockholm. 🙂

Har ni flera boenden?

Ville ta lite roliga bilder med Stitch… Kolla hur det gick i slutet. 😀 Här började hon göra en liten turn för att…Kicka mig i ansiktet. Tror hon fick nog… haha!


15 kommentarer15 kommentarer om “Hej mitt vinterland och hej ännu en flytt?”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vad underbara bilder 🤩

  Reply
 • Ja dom var lite mysiga 😀

  Reply
 • förra sommaren har du berättar att ni bodde i din killes sommarhus mest hela tiden, tror du inte det blir likadant i sommar, att han vill vara där? är det inte bättre sälja lägenheten i såfall och bo på hotel eller vandrarhem den korta tid som du/ni är i sthlm under sommaren ? det är ju endå rätt många år framöver som du planerat bo i utanför Sverige menar jag.
  Förresten hur går det med musiken blivit så tyst kring det har du lagt ner ? försöker du inte knyta kontakter inom musikbranchen i Canada ? Du har ju beskrivit dig själv som social och frammåt.. du kan väl även åka till några av dom större städerna och lära känna DJ scenen och nattlivet där, eftersom du säger att det inte finns något där du bor ? måste väl finnas hur mkt spännande son helst i Canada, saker och platser att utforska och möjligheter att utvecklas inom musiken som du sagt du brinner för så mkt…är det inte tråkigt att bara pausa allt det ? känns som tiden mest spenderas på att vara hemma, gå till gymmet, titta på match och vänta på killen. Inget fel om du trivs med det såklart. Men känns inte som din ambition och drömmar lyser lika starkt längre.

  Reply
 • Jag vill ha en lägenhet i Stockholm eftersom mycket av mitt liv är även där. Mycket med jobb när det kommer till musiken också.

  Det är ju lite svårare med musiken här men jag har lite på gång som släpps när det är klart. Kommer inte släppa bara för att. Jag hade så ett tag, att jag skulle släppa var 6e vecka men det blev för mycket press och jag tappade suget. Jag håller på med musiken för att jag tycker att det är roligt och jag vill inte tappa den känslan genom att sätta press på mig.

  Men det kommer!

  Reply
 • Du kan ju börja giga där? Hitta samarbetspartners och andra producenter och starta en karriär där du är genom spelningar osv. Är man bra så får man ju till slut spelningar. Kontakter måste man man jobba för att få, de dyker ju inte bara upp. Kanske är du redan aktiv med att försöka få spelningar i Kanada och Calgary och jobba upp kontakter inom branschen där, vad vet jag! 🙂

  Reply
 • Kanske inte lika lätt/lockande när man inte är en känd bloggare med nätverk och kontakter, och måste jobba sig upp inom musiken som alla andra.. men om man brinner för musiken är det ju lite konstigt att man inte försöker köra på lixom

  Reply
 • Men även om mkt av ditt liv var i sthlm så kommer det ju att försvinna allt mer nu.. varför börjar du inte bygga upp din musik karriär där du är om det är något du fortfarande vill satsa på

 • Du är hyresvärden! 😂

  Reply
 • Gick lite fort där haha. Ändrat nu 😀

  Reply
 • Wow vilka underbara bilder!! 😀

  Reply
 • Vilka underbara bilder !! Ser magiskt vackert ut.
  Skönt att du kan få en bra peng, förhoppningsvis i alla fall, för bostaden.
  Lycka till med allt idag och ha en riktigt fin dag Annica

  Reply
 • Ska du inte ta bort Marcelo som styrelsesuppleant på ditt bolag? All välmening om det skulle hända nåt så inte han får hand om allt som du jobbat hårt för. Kärlek till dig!

  Reply
 • Fasiken vad söt den där lilla hunden är! Skrattade högt av förtjusning när jag såg bilden i mitten (bild 6) då hon var högt i luften!🐶
  /Tessan

  Reply
 • Tänk bara på att om du inte tänker bo i lägenheten på heltid så kan du bli nekad medlemskap i bostadsrättsföreningen.
  Jag bor själv utomlands och har ett litet hus i Sverige. GULD värt om man som jag tillbringar lång tid i Sve på sommaren.

  Reply
 • Kan du inte berätta hur du tänkte när du kastade upp din hund i luften?
  Märklig sak att vara så elak mot någon som man säger sig älska?
  Vi är ju många som blivit chockade av ditt beteende men du verkar ta bort dom
  kommentarerna?

  Reply