Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:11 | November 18, 2019

Wet look -bas

Då var det måndag igen! Hur var er helg?

Jag var hemma själv då min sambo varit på bortamatcher men han kom hem inatt så vi får se vad vi hittar på idag. Jag var så sugen på att ta en massage så det hade varit nice att ta en couples massage, hitta på något tillsammans liksom. Jag var ju så himla duktig på att ta hand om mig förut. Ansiktsbehandling varje månad, massage, pedikyr, manikyr, frisör var 6e vecka och dylikt. Nu har det knappt blivit något just för att jag vet liksom inte vart jag ska gå och sedan har jag bara inte fått tummen ur. Men nu ska det bli ändring på det, jag behöver hitta bra me-time-ställen!

Vad brukar ni göra för att ta hand om er?

Här kommer en liten glowig look, eller kanske mer en wet look. Jag har sett så mycket smink nu på Insta på sista tiden och det som verkligen är trendigt det är ju den här överdrivna glowen som typ ser blöt ut. Alltså nästan så man ser lite flottig ut. Jag har verkligen inget emot det, älskar när huden ser glansig ut för det ser bara riktigt fräscht ut. 😀 Så nu kan ni lägga era matta puder längst in i lådan och nästan börja använda era highlights som setting powder. 😉

Alltså vilken jäkla röra men ja… såhär såg det ut efter jag hade lekt klart. 😀 Innan! Rengjord och rejält återfuktad hud.24 carat gold highlightning cream >>Länk!<<
Nagellacket hittar ni här >>Länk!<<Min absoluta favoritfoundation och jag blandar nr “06” och “07” >>Länk!<<
Den applicerar jag med en Beauty Blender >>Länk!<<Borstar till brynen med hårspray för att dom ska bli lite mer buskiga. Har inte hittat någon bra bryngel ännu som verkligen håller brynen på plats… Målar dom sedan med en brynpenna i färgen “Taupe” >>Länk!<<Använder Endless Glow Highlighter i färgen “Joy” som rouge >>Länk!<<Drog på glow i typ hela ansiktet med Master Chrome Metallic Highlighter i färgen “Gold” >>Länk!<<
Sedan drog jag på Everglow i färgen “Glazed Donut” på nästippen och kindbenen för extra mycket glow >>Länk!<<Och såhär blev slutresultatet. 😀


23 kommentarer23 kommentarer om “Wet look -bas”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • SÅ himla fint 🙂 Du, en fråga. Vad gör du för peeling för o få din läppar så fina? Mina är bara som frasiga äggskal just nu. Inte alls fint att lägga på läppstift eller liknande ens. Tips önskas 🙂

  Reply
 • Tack!
  Efter varje dusch skrubbar jag dom med min handduk bara och sedan smörjer jag dom flera gånger om dagen. 🙂

  Reply
 • Oooh, jag gillart! Älskar glow! Är en torris själv så inget kommer gratis i mitt fejs.

  Reply
 • Det är svårt när man är en torris men fokusera på att återfukta huden rejält så kommer glowen ännu mer 🙂

  Reply
 • Så jädrans fin och fräsch att man tappar hakan varje gång.
  Snygg sminkning. 😉
  dina ögonbryn är perfekta!

  Reply
 • Men gud tack fina! 😀

  Reply
 • Vilket nagellack? Snygg färg😊

  Reply
 • Det är detta: http://revr.at/D0h

  Reply
 • Tack. Äntligen lite smink tips. Som jag har längtat😁💝

  Reply
 • Kommer bli mer nu i veckorna, skönhet och träning. Ankan banan har planerat 😀

  Reply
 • Hur mycket pengar är det M “lånat” av dig? Varför tar du det inte till rätten?

  Reply
 • Det är väl mellan dom två hur mycket det är. Fräck fråga.

  Reply
 • Det är inte alls fräckt! Vem skulle det vara fräckt mot menar du? Marcelo?

  Reply
 • Hon behöver ju inte svara om hon inte vill? Jag tycker det är fräckt att inte ge tillbaka pengar man lånat.

  Reply
 • Absolut är det ohyfsat att inte göra det. Men hur mycket det gäller är inte relevant för någon annan än de två.
  Allt behöver inte skrivas på läsarnas näsor.

  Reply
 • Kul att se att ens naturliga look 2 timmar efter sminkning är inne, haha.:-) Personligen gillar jag inte den här stilen, utan föredrar mattare med lite lagom glow, men alltid kul med nya trender oavsett om man själv gillar dem eller inte.
  Det är förresten så fint att se att du har kommit så ofantligt långt efter uppbrottet med Marcelo. Du är glad, trygg, lycklig, framgångsrik. Han blir bara mer och mer pinsam. Han blir ju dessutom inte yngre, och det är ju trots allt under en begränsad tid som man kan livnära sig som C-kändis i diverse dokusåpor…

  Reply
 • Härligt ju! 😀
  Jag vill inte jämföra mig med andra, så länge alla är lyckliga på varsitt håll är ju det kanon!

  Reply
 • Du är så fin så jag dör!!!!!! Vad använder du för kamera? 😍

  Reply
 • Vad har du på läpparna?

  Reply
 • Jag har lockigt hår och därför ögonbryn som gärna inte ligger på plats. Har använt denna i många många år och tycker den funkar väldigt bra så brynen ligger på plats plus ger väldigt naturlig färg. https://www.kicks.se/makeup/ogonbryn/ogonbrynsgel/nordic-chic-eyebrow-shaping-wax-2-grey-brown

  Reply
 • helgen var super duper bra sj då?…de jag brukar göra för att ta hand om mig de är att fixa mig och äta plus dricka så klart

  Reply
 • …. du är så fruktansvärt vacker!! Men, jag har detta problem året om. Tampas med en fettig hy och inte hittat de produkter som passar, själv tycker jag det blir så ofräscht när det blir så för min del. Men du, du lyckas ju hålla det fint ändå – eftersom att du är så vacker!
  Tänk om jag också kunde se ut sådär!? Jag blir irriterad för att jag har fettig hy, istället haha.

  Reply
 • Vad använder du för att återfukta ?

  Reply