Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:06 | November 18, 2019

Pigeonhole

Åh vad jag är trött… idag skulle jag säga att jag verkligen vaknat på fel sida för jag är så irriterad.

Stitch har börjat tvätta sig så mycket på sista tiden, misstänker att det kan vara pga klimatet? Men det låter ju så jäkla högt så vi vaknar om nätterna här hemma och det stör sömnen otroligt mycket. Så imorse när hon började igen fick jag nog, klev upp och började jobba istället. Så fort min sambo vaknat ska jag tvätta Stitch med sitt schampo för att se om det blir någon skillnad. Har ni någon aning om vad det kan vara? Hon tvättar sina tassar, ben och sedan ja… de intima delarna.

Det verkar inte som att det blir någon couples massage idag, min sambo sover fortfarande och verkar vara ganska sliten efter den senaste road tripen. Den tråkigaste med hans jobb är att när dom väl är hemma så behöver han vila eftersom han blir så slut. Men jag som är hemma i huset 24-7 blir ju jättetaggad att hitta på något när han kommer hem. Men vi får se vad vi hittar på, jag ska i alla fall låta han sova ut eftersom han kom hem vid midnatt. Annars drar jag bara iväg själv, skulle verkligen vara magiskt att få en hel timma där någon bara knådar ut mig lite, där jag får höra avslappnande musik och få ro i kroppen. 🙂

Det vi däremot är duktiga på det är ju dejtkvällar. Senast bjöd vi med Tessa och hennes kille och drog till Pigeonhole. Vi har ju hunnit testa lite olika restauranger häromkring och om ni vill kan jag lägga upp lite “detta måste ni testa om ni någonsin åker till Calgary”. 😀 Här beställer man i alla fall in små rätter som man delar och dom har väldigt mycket gluten- och laktosfria alternativ för de som är känsliga. 🙂 Vi beställde in lite allt möjligt, rödbetorna, sashimi, shrim popcorn, pasta, oxtartar och såklart lite efterrätt.

Nu ska jag ta mig en stor kopp kaffe, gå igenom dagens agenda och sedan boka in mig på massage. Det känns som en jäkla bra ide! 😉


11 kommentarer11 kommentarer om “Pigeonhole”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Vet ej vad tvättandet kan bero på, stackars Stich 🙁 gällande sömnen, har du testat sova med öronproppar? Tycker det hjälper massor om man är ljudkänslig.

  Reply
 • Jag vet nu vad det är, hon började löpa nu 😀

  Reply
 • Om det inte är på övriga kroppen utan bara “undersidan” kan det vara något från marken.
  Duscha av henne lite snabbt när ni varit ute, med bara vatten, det kanske hjälper.

  Reply
 • Min hund gör likadant och han lider utav eksem! Han får tabletter utskrivet för det och sen ser vi till att tvätta med återfuktande/parfymfri shampoo och balsam. Inte tvätta för ofta då det iriterar huden och föna pälsen torr. Använda jacka när det snöar/regnar osv. Vet att väder förändringar triggar igång det men även att bada i typ sjöar.

  Reply
 • Saltar dom eller använder något annat på gatorna där ni rör er?

  Reply
 • om hon inte ar “fixad” sa kan det avra att hon ar pa g att borja lopa, min killes hundar slickar sig som galningar nagon vecka/dagar innan

  Reply
 • Yepp det var löpning på g….

  Reply
 • Att hunden tvättat sina tassar kan bero på att hunden är rastlös eller inte fått tillräckligt med stimulans. Haft problemet med en rottis. Rekommenderar att lägga lite vitpeppar på tassarna, bara jätte lite.. de är inte farligt men det är inte gott. Beteendet kan försvinna med tiden, så länge det inte blir en vana för hunden. Tips: vitpeppar eller sjukt mycket stimulans så att hunden är dödstrött vid sovdags

  Reply
 • Min hund gör så när han har ont i magen, lider av magkatarr. Börjar slickandet får jag öka magmedicinen i några dagar så upphör det igen.

  Reply
 • Har du bytt foder sedan du flyttade till Canada? Jag bytte foder och min lilla Essie blev plötsligt foderallergisk. De yttrade sig i samma som du beskriver och ingenting hjälpte förrän jag bytte foder. Nu får hon allergifoder, bara en tanke men kan ju likaväl vara något annat tillfälligt.

  Reply
 • Såg du fått lite bra förslag redan.. men en tanke bara.. du skrev nån gång att du nu märkt av den torra luften.. Kanske är det så att hon också gör det? Typ att hon är torr så det kliar lite?
  Jag har problemet att min katt blir extremt elektrisk nu när det är lite torrare väder (å då är han ändå bara inomhus) så funderar på att köpa en luftfuktare. Vilket säkert kan hjälpa OM det nu skulle va den torra luften. Finns ju rätt billiga som man iaf kan PROVA med 🙂

  Reply