Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

09:33 | November 15, 2019

Såhär håller du dig brun i vinter!

Med och utan brun utan sol.

Alla som är vinterbleka, med andra ord genomskinliga säger tuppen ja! Alltså på morgnarna när jag knappt har cirkulation i kroppen ser mina ben ut som kartor pga att dom är alldeles ådriga och fläckiga…

Jag har ju mina skönhetsknep som jag alltid måste ha fixat för att känna mig på topp och det är att ha lackade naglar, vara hårfri samt brun. That´s it, sedan är jag redo att möta världen. Och jag har under de senaste åren använt mig av Cocoa Brown från Marissa Carter för att det är en brun utan sol- mousse som ger färg direkt. Dimper det in en sista minuten inbjudan och du är helt transparent men vill bära den där korta klänningen -well då kan jag lova er att denna BUS är räddaren i nöden.

Du får som sagt färg direkt och du ser resultatet när du applicerar vilket gör att du ser om du missat någonstans. Jag tog med mig ett par flaskor hit till Kanada för att känna mig safe till jag hittar dom här och min favorit av dessa är “Dark Shade” för den har en lite varmare ton är “Extra dark”. Jag använder deras handske som ger ett jättefint och jämnt resultat och till mitt ansikte, händer och fötter så använder jag mig av en kabukiborste. Det är för att det blir ett sådant bra slut, det liksom en snygg fade ut så det ser naturligt ut. Och när jag applicerar i ansiktet är jag alltid noga med att återfukta det extra noga innan jag lägger min BUS för att inte få ner det i porerna.

Denna BUS ska sitta på minst i en timma och sedan bör man tvätta sig för att få bort det överflödiga som inte sjunkit in. Låter du det vara kvar och det tex regnar när du ska springa iväg i din kort korta klänning då kan du räkna med att du bli fläckig. Så låt den sitta den där timman, skölj av och sedan är du fit for fight! 😉

Måste även slå ett slag för deras “Velvet tanning mit”, den är verkligen kanon! Produkten fördelas jämnt och fint och den har plast på insidan vilket gör att dina händer inte blir fläckiga igenom! 😉

Du hittar alla Cocoa Browns produkter här- Klick!

När jag ska applicera i ansikte så trycker jag ut lite mousse på borsten och sedan snurrar ut den i ansiktet. Före och efter.På händerna och fötterna använder jag också borsten för att det ska bli ett snyggt och naturligt avslut.


14 kommentarer14 kommentarer om “Såhär håller du dig brun i vinter!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • ååå vad smart att ha det på borsten!!!
  och vilken grym skillnad på benen. Snyggt.

  Reply
 • Intressant.
  Jag har alltid undrat hur man gör.
  Har inte riktigt vågat

  Reply
 • När man sprutar färgen ur flaskan, är den ”grön” då? Dottern hade köpt en flaska men inte använt den alls på ett halvår och sedan när hon skulle börja använda det var färgen grön.Vågade inte använda det alls då,eftersom hon tänkte ifall hon kommer se ut som hulken😂

  Reply
 • Den är tyvärr gammal då 😩

  Reply
 • All mina flaskor jag köpt har blivit gröna efter andra gången jag ska använda dessa, då har det bara gått några dagar sedan jag öppnat den 🙈😭

  Reply
 • Mina cocoa Brown produkter har också blivit gamla och dåliga väldigt snabbt senaste året, inte alls som för ett par år sedan.. tröttnade på att de alltid behövdes slängas trots knappt använda och gick över till Ida Warg bus, STOR skillnad 👍🏼

  Reply
 • Jag använder de även om de är gröna. Funkar lika bra ändå. Det gröna är väl tänkt att motverka orange ton, trodde jag, och ska vara där?

  Reply
 • Kan du inte lägga upp en video på hur du använder borsten i ansiktet? Är så feg när jag inte provat det förut 😊

  Reply
 • Jag kör med en foundationpensel. Det är plättlätt. Våga prova!

  Mina Cocoa har alltid en lätt grön ton tycker jag.

  Reply
 • Kan du snälla göra video och visa oss nybörjare 😁😁

  Reply
 • Jag använder från Ida Warg, riktigt bra! Speciellt Self tanning, som inte fläckar av sig eller blir fläckig. Använder borste i ansiktet men på händerna var ju riktigt smart!!

  Reply
 • Hur gör du för att stanna hårfri? Tipsa gärna på bästa metoderna och skötselråd 😍😍

  Reply
 • Kan du inte länka borsten ?

  Reply
 • Jag använde den senast ikväll och då var den grön men jag körde på i hopp om att jag inte ska bli hulken, så hoppas på det bästa. Men varför blir den grön? Det var en nyöppnad burk dessutom.

  Reply