Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:48 | November 14, 2019

Från kontrollbehov till oups!


Igår kväll hade min sambo match mot Dallas. Jag såg första och andra halvlek sedan var jag tvungen att åka hem för att det var så jobbigt med magen. Jag tog två värktabletter var fjärde timme typ hela dagen för att slippa värken men på kvällen så hjälpte det liksom inte så jag åkte hem och vilade till min kille kom hem. Då började vi kolla på Animal Kingdom då vi kollat klart alla Queen of the South säsongerna vilket suger för den serien är verkligen så himla bra. Snälla kan ni tipsa om något likvärdigt? Gillar ju när tjejer får vara lite bad ass boss liksom.

Idag mår jag så mycket bättre. Hade lite ont och mådde illa direkt när jag vaknade men jag tog två tabletter på en gång och nu känner jag inte så mycket mer än lite illamående. Tror att det går över efter frukosten. Btw, det här måste ju vara den bästa frullen!? Alltså finns det något bättre än pannkakor med vaniljkvarg, frukt och bär? Eller vad är er favorit när det kommer till frukost?

Tanken var att jag skulle sticka och träna vid lunchtid men jag känner verkligen att mitt workmode slog på rejält idag så jag kommer sticka upp i badrummet och leka lite. Jag har verkligen blivit bättre på att lyssna på mig själv och är duktigare på att ta vara på känslor som dyker upp. Jag har alltid varit en sådan som överanalyserar saker, tänker inte bara en eller två gånger utan mer fem sex gånger. Också en sådan som planerar allt in i minsta detalj men resultatet av det har alltid blivit att när det inte går enligt plan så känns det som hela världen bara rasar samman. Det här är något som jag dagligen försöker att arbeta bort just genom att våga släppa lite på mina tyglar och go with the flow. Inte vara så svart eller vit utan blir det inte som jag tänk nej då får jag bara ta det för vad det är. Och idag när jag tänkte gå och träna men det slutade med att jag blev hemma för att leka i badrummet för att behålla den här roliga känslan över mitt jobb -ja då får det vara så.

Jag har gått från kontrollbehov-så-här-måste-det-vara-annars-fungerar-det-inte-Annica till ups-blev-det-såhär-Annica, och jag älskar det! 😀


5 kommentarer5 kommentarer om “Från kontrollbehov till oups!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • OMG vad gott det såg ut !!! Bästa frukosten, jag vill ha nått sånt i helgen, har du lagt ut recept tidigare eller vad är det för pannkakor? Blev hungrig på en gång hahaha.
  vad härligt att du känner att du blivit en lättare person.
  Jag jobbar hårt med mig för att inse också, hur jag kan förbättra mig själv både för mig och för andra men allra mest för mina barn. <3

  Reply
 • Jag har blivit så mycket bättre på att släppa kontrollen. Man mår mycket bättre när man kan släppa på grejor.
  Jag skulle kommentera på nåt annat inlägg om utelivet i Calgary men glömde det. Helt sant att det inte finns nattklubbar som i Sthlm eller Vegas MEN det finns mycket bra DJ’s som kommer och spelar på klubbarna här (antar att det är av intresse för dig som satsar på DJ karriär).
  Habitat, Palace, Commonwealth, och Marquee (som skall öppna igen) har mycket bra DJ’s. Jag skall ut och dansa både ikväll och imorgon kväll.
  Förresten så känns Greta’s för rätt unga va? Jag har aldrig varit där. Nu kan jag inte för mitt liv komma ihåg namnet men det finns en bar som ligger bredvid Hotel Arts. Finns inga skyltar och det är bara en mörk dörr. Super coolt häng ställe. Gå dit om du inte varit.

  Reply
 • La reina del sur, den är helt sick!!!

  Reply
 • två mackor med oboy

  Reply
 • Serietips: outlander, första avsnittet är halvsegt men tro mig det blir bara bättre och bättre!!

  Reply