Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

20:18 | November 11, 2019

I´m back!


Hej!
Alltså en veckas ledighet var lättare sagt än gjort. Det är ganska svårt att veta vart gränsen går för jobb och vad jag lägger ut bara för att. Jag tycker ju att det är kul att lägga ut klipp på Instastory för det är ett ställe där jag känner att jag kan vara mig själv utan att behöva göra mig till. Samtidigt är det också ett ställe där jag jobbar på… Så ja, mitt liv är ju mitt jobb och det är som sagt svårt att veta vart gränsen går och vad man behöver ta ledigt ifrån.

Men jag gjorde i alla fall så gott jag kunde och det var verkligen en välbehövlig vecka. Jag har bara gjort det jag känt för. Startat mina dagar när jag vaknat av mig själv, jag har inte satt larm en endaste gång. Jag har varit mycket med Stitch, hunnit prata mycket med familj och vänner i Sverige. Jag har hunnit spenderat tid med mina vänner här utan att ha känt stress över att jag behöver skynda hem för att jobba. Jag har haft sådan kvalitetstid med min sambo och bara mått jäkligt bra. Sedan har jag haft mycket tid till musiken. Visst det är ett jobb det också men jag har bara suttit och mixat lite på min kontroller, har jag fått upp någon melodi i huvudet har jag satt mig i Logic och spelat in det och bara sett vad det lett till så ja, jag har bara gjort det som fallit mig in och det var välbehövligt.

Resultatet av den här lediga veckan har ju också gjort att jag samlat krafter till att jobba igen och jag är så taggad på det. Kameran är laddad, penna och papper är framme för att jag ska göra om mitt schema så att det passar mig. Jag vill inte känna någon stress för det är verkligen ingen bra kompis till mig. Visst säger man “keep your friends close and your enemies closer” men stressen är så vidrig att den inte ens ska få ta någon plats i min kompiskrets.

Lite stress kan absolut öka prestationsförmågan men långvarig stress resulterar aldrig i något bra. Och på det känns det som jag åldrats 10 år senaste månaderna, vad fan liksom. Jag vill inte se äldre ut! Tur som fasen att det finns filter som gör att man se ung och fräsch ut haha. Så ja, tro inte på allt ni ser via sociala medier. 😉

Igår var det en magisk söndag. Eller det började redan i lördags då killarna hade hemmamatch mot San Jose. Så vi kollade ju såklart på den matchen och efter den åkte jag hem till Stitch för att rasta henne och hänga hemma en stund innan vi alla skulle gå ut. Söndagen var deras Day off, dom har fyra stycken sådana i månaden så när min sambo kom hem tog vi en Uber till Gretas som är det “bästa” utestället här. Nej det går liksom inte att jämföra med Stockholms uteliv, här är det mer en bar som man hänger och dricker på. Men vi alla gick dit och hade det faktisk riktigt kul för sällskapet är ju ändå den största anledningen till om man har det roligt eller inte när man går ut. Så söndagen… ja jag klarade mig från huvudvärk och illamående men något som kommer med åldern det är ju den här kemiska ångesten. När man mår dåligt psykiskt fast att det inte finns en anledning till det. Jag hade ju skitkul, gjorde inte bort mig, sa inget olämpligt mm och det gör jag liksom inte när jag dricker. När jag går ut så har jag stenkoll på allt hela tiden men dagen efter får jag ångest.

Så när jag vaknade sysselsatte jag mig i en timme sedan smet jag upp till min sambo och ba “nu får inte du sova mer, jag behöver att du tycker synd om mig” haha. Så vi beställde hem mat, spelade spel, kollade serier, käkade burgare och kollade ännu mer serier på kvällen. En riktigt mysig söndag hemma! 😀

Btw måste verkligen tipsa er om Queen of the South. Jag är ingen person som fastnar för serier men den här hörni fastnar man för redan efter första avsnittet. Det händer saker heeeeela tiden och är ruggigt spännande. Perfekt att fördriva sina tråkiga kvällar med nu när det är så mörkt ute. 😉

Nu ska jag fylla på min kaffekopp och sedan sätta ihop ett bra schema med mina färgpennor som jag ska försöka att hålla så jag får in en bra rutin igen. Hoppas att er vecka startat bra! 😀


7 kommentarer7 kommentarer om “I´m back!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Välkommen tillbaka! Du har varit saknad! Kram

  Reply
 • Jag är 29 år och drabbas också av kemisk ångest i samband med alkohol.. 😬😬

  Reply
 • Jag tänker så här …. jämför dig inte med Stockholm, utan jämför dig med Östersund, det är ju ändå där du bott mesta tiden i ditt Liv 😛 I Stockholm är det bara ytliga Vänner, som skiftar mellan Berömmelsen ….. Du har ju gått på några Nitar 🙁 Ha det mysigt nu med din Pojkvän och dina nya Vänner som verkar vara Jordnära och lever i samma situation som du, om jag förstått det rätt Kram 😀

  Reply
 • Det är verkligen rolig att det går bra för dig. Tänkte faktiskt tillbaka på din presentation i bb 😂. Att i framtiden kommer du blir Hollywood fru ☺️ Men nu är du ”hockey” flickvännen i Kanada 💕

  Reply
 • Ha ha ja jag har också tänkt på det där med Hollywood-fru, det närmar sig ju faktiskt?! 😊

  Roligt att du är tillbaka, du har varit saknad!

  Reply
 • Well hello there!

  Reply
 • Yyyeahhh äntligen <3

  Reply