Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:52 | October 28, 2019

Back in Calgary!


Mooooorning!

Hela söndagen var jag så trött och sliten så jag blev typ sängliggandes hela dagen. Trodde att jag skulle ha svårt att somna på kvällen pga det men jag tog en magnesiumtablett runt 20, pratade med min sambo på telefonen i typ 2h och sedan var det kört. Jag var så trött och slocknade direkt efter att vi lagt på.

Hade ställt larm 6 imorse och när jag kom ner såg jag att marken var täckt med snö. Klimatet här är så himla sjukt! Ena dagen kan det vara typ sommar och 18 plusgrader och sedan två dagar senare är det minusgrader och en halv meter snö, men jag gillar det. Det bästa av allt är att det spelar ingen roll vad det är för temperatur, solen skiner alltid i Calgary. Det var lite stormigt imorse men nu när det närmar sig lunch ja då spricker det upp och solen tittar fram.

Jag sitter och smsar med tjejerna här, vi ska mötas upp och träna tillsammans kl 12 och sedan ta en fika efter det. Det ska bli så kul att träffa dom igen trots att jag bara varit borta i några dagar!

Medan min sambo är på bortamatcher så har jag gjort en liten to do-list på saker jag vill hinna fixa innan han kommer hem. De där förbaskade kuddarna till sofforna är fortfarande ett mission. Sedan behövs lampor till sängborden, tavlor ska upp och sedan vill jag få till det här med gardinerna. Jag fick en offert från firman jag hade varit hos här i Calgary och dom tog över 80.000kr för allt. Alltså whaaaat!? Så jag skrev till MyWindow som fixade gardinerna i mina tidigare lägenheter och det blir typ hälften av att beställa av dom och frakta hit det. Väntar dock fortfarande på svar om dom kan skicka hit det så kan jag bara hitta någon här som kan installera det. Om dom inte kan skicka det kan jag bara beställa allt till någon av mina vänner i Sverige så får vi försöka att lösa transporten.

Snart är det ju också Halloween och då hade vi tänkt att hitta på något medan killarna är borta. Typ köra en helkväll med att karva pumpor, kolla skräckfilm, äta godis mm. Jag är så glad att de jag hänger med här alltid är så taggade på att hitta på saker. Tänk om jag bara hade kommit hit, inte klickat med någon och bara gått hemma och jobbat. Då hade jag nog aldrig trivts så bra som jag gör nu! Även om jag inte känt dom så länge så är de så värdefulla för mig och jag är glad att jag träffat så underbara tjejer!

Fick med mig lite nytt från Depend hem, deras PT-serie för naglarna! Detta ska jag leka med i eftermiddag. 😀 Någon som inte alls var taggad på att gå ut!Här i matsalen ska det bland annat upp gardiner. Ska även hitta fina ljusstakar till bordet nu när är mörk om kvällarna, kommer bli så mysigt!Detta möttes vi av imorse. Winter is coming…


9 kommentarer9 kommentarer om “Back in Calgary!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det var ett jäkla pris på gardinerna. Hoppas du kan fixa till bättre pris från Sverige.
  Här har lite kyligare väder dragit in, just nu -6. Men tack och lov ingen snö ännu.

  Reply
 • Ja alltså fick en liten chock :O
  Det är rätt mysigt med snön ändå 😀

  Reply
 • Om du köper från Sverige så måste du ju betala moms,tull och andra avgifter. Det kan blir väldigt dyrt.

  Reply
 • Det går ju att kringgå. Om jag tex köper och skickar som present så är det ju bara porto som betalas.

  Reply
 • Det gäller ej, man måste betala moms även på presenter. Kan dock vara andra regler i Kanada, men i Sverige måste du betala moms och tull om det så är en present värd 20 kr! Och PostNord tar ca 150 i avgift för “arbetet”. Kolla upp hur reglerna är i Kanada innan du beställer. Måste väl finnas andra företag där som inte tar 80.000?

  Reply
 • Klart att det finns billigare gardiner även Canada. (Lite skryt bara). Inte vidare charmerande.

  Reply
 • Ja men jag tror inte det hamnar på 80,000kr 😉

  Reply
 • Vad häftigt med sådan variation av väder! Ta hand om dig <3

  Reply
 • Ja rätt galet 😀

  Reply