Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

08:11 | October 27, 2019

Hemma!

Nu ligger jag nyduschad i sängen, hemma i Calgary.

Det var inte en kaxig tjej som vaknade på lördag morgon men gud vilken rolig kväll/ natt/ morgon jag hade med mina vänner! Kommer berätta lite mer om vistelsen lite senare men jag ville uppdatera er att jag nu är hemma. Dock utan saker…

När jag åkte till Sverige så skickades min väska hela vägen. Det skulle dom även göra nu till Kanada men den fastnade i Vancouver så jag får den förhoppningsvis imorgon.

När jag kom fram till Arlanda så var det med tunga steg och tungt huvud som jag checkade in. Allt gick supersmidigt denna gång, hon behövde inte ens titta på mina papper utan det gick som det skulle.

Det var såklart trist att lämna Stockholm efter så kort tid men jag kommer tillbaka. Jag har ju verkligen börjat komma in i allt här i Calgary och jag trivs väldigt bra så jag är också väldigt glad över att vara hemma här nu!

Satte mig i alla fall på planet, hade mellanlandning i Island och pratade med min sambo. Hade lite kemisk ångest pga baksmällan så det var skönt att prata med honom innan jag skulle på planet till Kanada.

Drog i mig två melatonintabletter, lite bubbel och sov sedan hela flighten. Bra jobbat Ankan! Hade mellanlandning i Vancouver i någon timma och då passade jag på att ta en massage och pedikyr där. Perfekt tidsfördriv!

Kom fram till Calgary, väskan kom inte som sagt men mest troligt imorgon. Skulle vara skönt ändå då jag har lite jobbmaterial i den som jag behöver under morgondagen…

Hoppade in i en taxi och åkte mot huset. När jag kom in, larmade av och sedan låste dörren… alltså jag fick så skön känsla i kroppen. Att flyga såhär långt är tufft för kroppen, speciellt med en baksmälla. Aldrig mer. Vill inte flyga mer på ett tag heller!

Och btw ni som påpekar mitt miljötänk när det kommer till att flyga på jobb, hur mycket har jag flugit på sista tiden? De gångerna jag gjort det har varit pga jag måste. 90% av alla resor jag gjorde i somras pga gig åkte jag tåg och jag måste ju få jobba?! Jesus alltså.

Nu ska jag ringa min sambo och sedan sova. Hoppas alla får en fin söndag! Vi hörs av lite senare. 😘

Lämnade ett grått och regnigt Stockholm.Tog en återställare på planet och melatonintabletter för att kunna somna lättare.Planet rullade ut på den här banan, ett sådant jäkla tecken alltså! Numret är kopplat till min sambo så även fast det var trist att lämna Stockholm så kände jag mig så glad för jag visste vad jag skulle till. Utsikten från planet över Vancouver, alltså naturen är bra vacker!


23 kommentarer23 kommentarer om “Hemma!”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Kanada är så fint, har varit där i en vecka när vi skulle vidare till Hawaii.

  Reply
 • Alla personer som kommenterar så extremt negativa saker, det är just på grund av er en del börjar må dåligt och kanske t.o.m. väljer att sluta publicera saker (vilket är en del av en influencers jobb). Jag kan inte i min vildaste fantasi varför man är inne på detta forum och lägger energi på att kommentera bara för att klaga. Har ni något att säga så kom med konstruktiv kritik och fakta, släng inte ur er massa påståenden som är underbyggda av hat. Sällan jag kommenterar själv, men ville bara sprida lite positivitet här. Fortsätt leva ditt liv Annica och gör din grej, u rock!

  Reply
 • I så fall ska ju alla fortsätta flyga. och inte bara Influencers.

  Reply
 • Vilket fantastiskt liv du har Annica! Och det är ditt liv och ingen annans så du gör precis som du vill. Så tråkigt att folk ska komma med en massa dumma och avundsjuka påhopp Hela tiden!

  Heja dig! 😃😃😃

  Reply
 • Ursäkta mig era trötta människor, jag är extremt less på er som sitter hemma och stör sig på folk såpass mycket att ni måste gå in och skriva av eran skit!! Att sitta och hata över nätet är riktigt lågt.. DET är tusen gånger värre än att en privatperson väljer att ta en flygresa för att kunna dels hälsa på familj/vänner men också göra jobb som är beläget i Sverige. Jag gissar på att alla människor gör sitt bästa när det kommer till att vara en god medmänniska, sprida glädje, hjälpas åt, bidra med skatt eller annat som hjälper samhället, källsortera, ”tänka på miljön inom andra områden” man drar sitt strå till stacken på något vis. Det är omöjligt att vara perfekt när det kommer till just miljöfrågan och flygresorna står för en liten del, det är bättre att ni riktar era klimatfrågor till de som verkligen kan skapa förändring, flygbolagen, staten, politikerna, andra länder osv! Istället för att skuldbelägga en individ som försöker leva sitt liv på bästa sätt. Så kom inte och klaga. För ni kommer ändå aldrig att bli nöjda..!!!

  Reply
 • TACK!! Exakt så! Håller verkligen med dig!
  Trötta människor!

  Reply
 • Behöver ni ens bry er , SÅ AVUNDSJUKA. SÅ underhållande: )

  Reply
 • Du kunde tex hållit träningspasset via Skype, det hade varit coolt, nyskapande och en teknikgigant värdig, och visat att båda du och Samsung tar ansvar. Men du var sugen på en gratis lyxresa hem för att festa och göra botox. Fine, men påstå inte att du pga jobb är tvungen att flyga fram och tillbaks hela tiden. Finns ingen influenser som verkligen är tvungen att flyga, det är ett val ni gör och som ni måste stå till svars för.

  Reply
 • Det är lätt att sitta med mobilen i handen och döma andra.

  Snälla sluta med det.

  När man kommer upp i ålder och förstår hur mycket fel man själv gör och hur mycket andra skulle kunna döma en, ja då slutar man döma andra så hårt. Kom igen ingen är perfekt även om alla borde sträva efter det så misslyckas vi. Inget är svart eller vitt.
  Annica hade dessutom en orsak till det där med samsung/Iphone och kära nån. Vissa är ändå inte nöjd med svaret.
  Jag höjde inte ens på ögonbrynen. Tänkte bara att vissa är inbitna Iphone eller Samsung användare och har svårt att byta. So what! Samsung har ju ändå smarta nya funktioner som hon kan ge tips om och som hon säger, hon använder ju sin Samsung.

  Flyga kommer vi aldrig sluta att göra ändå. Det finns andra sätt att värna om miljön men så länge inte alla jordens invånare hjälper till så kommer vi svenskar inte kunna förändra något genom att inte flyga.

  Svenska politiker som är för ökad skatt osv för flyg tex, flyger själva. Även inom Sverige. Så snälla sitt inte och döm en enskild person när det enda som det skapar är irritation för det är besserwisser fasoner.

  Reply
 • Hur kan man jämföra politikers jobb med annickas 😂

  Reply
 • Hahaha ja dagens mest komiska jämförelse

  Reply
 • Man kanske kunde avstå från Chanelväskeköpet, så hade de jobbet inte behövts.
  Jämföra bloggare med politiker, haha.

  Reply
 • Jag jämförde en helt vanlig människa med en annan helt vanlig människa.
  Vi flyger allihopa även om vi inte “måste”
  Men kul att du fattade poängen 👍🤯

  Reply
 • Vadå flyga kommer vi aldrig sluta göra ? Det är jätte många som slutat flyga /alternativt dragit ner på det till ett minimum. Väldigt motsägelsefull kommentar du skrivit här när du först försöker tala om alla dina insikter på äldre dar och det egna ansvaret…men tycker du miljön hänger på resten av världens alla invånare. Har du inte förstått att du bär ett väldigt privilegie och ansvar här i väst så behöver du kanske några fler insikter.

  Reply
 • Ja skära ner eller sluta flyga kan man absolut göra men “vi” människor kommer aldrig sluta flyga ändå.
  Tänk vad tråkig värld det skulle bli. Inga resor till spännande platser och vidga ens vyer. Familjemedlemmar som flyttat som man måste ta ledigt väldigt länge för att hälsa på om båt är enda alternativet över tex Atlanten. Etc etc.
  Bara för att jag inte skrev om att jag tänker efter för miljöns skull så menar jag ju givetvis inte att vi inte ska ta vårt eget ansvar och jag gör mitt och flyger själv väldigt sällan. Annica är väl medveten om vad hon gör när hon flyger. Hon gjorde ett val och jag tycker att man kan respektera det oavsett orsak!!

  Pga dessa pekpinnar som folk måste spy ut så kan hon ju inte skriva när någon kommer och hälsar på henne vilket jag skulle tycka var extremt tråkigt. Och ja självklart är miljön viktigare än min underhållning men för hennes skull?? För hennes vänner och familjs skull? Är dom förbjudna att hälsa på och se hur hon har det??

  Reply
 • Ibland måste man helt enkelt flyga och det finns inget annat val. När man måste flyga så borde man göra något som heter “offset flights”. Översätts ungefär till “kompensera flygningar”. En tjej som heter Raya är en resande youtuber ha gjort en bra video på detta och hur man gör. Det är inte alls svårt! Hennes jobb är att resa till andra länder och dokumentera detta. Hon har minskat sitt resande det senaste året och börjat kompensera de flyg hon måste ta. Kolla in detta och förhoppningsvis så kommer du även att kompensera för de flyg du absolut måste ta.
  Här är länken till hennes video: https://www.youtube.com/watch?v=71SSKqn_GfQ

  Reply
 • Money talks. Ok en läkare som behövs för viktig operation men ditt jobb. 😯

  Reply
 • Och hur miljövänligt är det att äga en massa olika mobiler och byta så fort det kommer ut en ny… eller alla dess “nödvändiga” tillbehör såsom klockor och allt var det är. Kanske du borde upplysa lite mer om hur mycket miljöpåverkan det har för varje mobil och batteri som görs.

  Reply
 • Vad hände med ditt senaste ” tack och hej” inlägg ? och varför har du raderat så mkt kommentarer ?

  Reply
 • Vad stod det i det inlägget?

  Reply
 • Hon var jävligt förbannad, tänkte inte ta någon kritik och skulle sluta blogga. Det var läsarnas fel att hon mådde dåligt osv all skuld las över.

  Reply
 • Hon har ju tvungen för alla hon jobbar med att fortsätta.

  Reply
 • Hej Annica!
  Så kul att följa ditt nya liv!! Härligt att du verkar lycklig! 😀

  Snälla kan du berätta vad för melatonin-tabletter du tar? Har så mycket problem med sömnen, och har börjat läsa på om melatonin precis!

  Reply