Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:44 | October 26, 2019

Eventet med Samsung


Sitter på planet nu tillbaka till Kanada. Det blev verkligen en snabbvisit men ack så roliga timmar jag fick i Stockholm.

Anledningen till varför jag flög över var för att jag skulle hålla i ett träningspass med Samsung för att testa deras senaste smartklocka Watch Active2. Dom hade bjudit in ett gäng träningssugna profiler, jag hade satt ihop ett träningspass och i 45min köttade vi på i en så sjukt cool lokal vid KTH!

Och ja, jag flög till andra sidan jorden för att hålla i ett träningspass. Tänka sig! Att jag får den möjlighet att göra det inom mitt jobb, det är ju helt fantastiskt! Och för mig är det viktigt att få göra det, att få jobba.

Att lämna kommentarer att jag “borde luta mig tillbaka för att min sambo tjänar bra på sitt jobb och kan försörja mig…” Varför skulle jag göra det? Jag är tacksam över att jag har möjligheten till att få jobba för att jag älskar det!

Vissa som är i samma situation som mig när det kommer till relationen med en hockeyspelare får inte ens jobba och det är inte så himla kul för dom ska jag tala om för er!
Människor mår bra av personlig utveckling.

Trots att jag kan bli jävligt stressad av mitt jobb och vilja kräkas på det så älskar jag det ändå! Är extremt tacksam för möjligheterna jag får och har och jag gör så gott jag kan, alltid!


12 kommentarer12 kommentarer om “Eventet med Samsung”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det går ju att ha två sim-kort i Samsung. Men FaceTime-biten fattar ja absolut, jätteviktigt.

  Då kan jag å andra sidan tycka att man inte borde vara ambassadör för en telefon som inte uppfyller ens behov, blir ju bara konstigt. Att sälja in Samsung till andra men ha en iPhone själv. Uppenbarligen så har den ju inte alla funktioner man behöver.

  Reply
 • Vem säger nej till en gratis telefon?

  Reply
 • I den jag har nu är det bara plats för ett sim…

  Reply
 • Hur ser du på miljön? Att flyga snabbvisiter hit och dit gagnar inte miljön alls. Och för människan själviska skull göra det så ofta. Speciellt i den klimatkris vi nu befinner oss i för det kan vi inte förneka. Är det också värt det?

  Reply
 • När klimatförändringarna är ett faktum för även förnekare, kommer du fortfarande vara nöjd att du flög över halva jorden för ett träningspass?

  Reply
 • Hur ska jag sköta mitt jobb då? Om jag nu är på andra sidan jorden.

  Reply
 • Brukar inte kommentera. Men tycker det blir så överdrivet det här med att man inte ska/få flyga. Men hur ska man annars göra. Bara sitta hemma o rulla tummarna. Man kanske älska att resa till olika platser, och då ska man väl kunna göra det. Hoppas att alla ni som gnäller verkligen ta hand om klimatet på bästa sätt med allt vad det innebär. Och som annica säger, det är hennes jobb.. även om det bara va för ett träningspass. Kanske gav en bra betalt och hon inte kunde missa det. Alla måste vi få in pengar på något sätt!

  Reply
 • Nu får väl alla sluta tjata om det om klimatet. Jag tror Annica är medveten om det med klimatet. Dessutom börjar det blir väldigt tjatigt. Alla som tjatar om klimatet håll det för er själva. Om Nu Annica ville göra en snabbvisit i Sverige så är det väl upp till henne. Sen ni som tjatar om klimatet, gnäller ni på stora amerikanska stjärnor också som använder privat jet, och som också har snabbvisit, tänk på fotomodeller.

  Reply
 • Varför har du nämnt klockan så lite här? Vet inget om den där klockan.

  Reply
 • Varför får dom inte jobba? Och vem bestämmer det?

  Reply
 • Kanadensiska regeringen bestämmer det.

  Reply
 • Tråkigt att du valde att ta jobbet Annica men framför allt vill jag spontant bojkotta Samsung när jag läser det här. Är så trött på företag som flyger influencers till sina events runt om i världen och sedan lutar sig tillbaka och drar in pengar för det är ju brudarna och killarna som flugit vi blir arga på. Ja, dessa influencers som tar ett sk flygjobb “säljer sig” (i min värld och uppfattning) men den största boven är den som möjliggör det. Som i det här fallet Samsung.

  Reply