Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

18:34 | October 23, 2019

Mot Stockholm

Sitter i taxin mot flygplatsen, idag åker jag till Stockholm. Det känns trist att lämna sambon eftersom när jag kommer tillbaka så är han borta till den 3 november. Så vi kommer inte träffas på 11 dagar… men jag tar en dag i taget och dagens mission är att klara av flygresorna.

Även fast jag flyger bra så är det fasen trist att flyga alltså. Så jag ska ta en melatonintablett och försöka sova typ hela vägen så jag kommer fram pigg och fräsch.

Det ska bli kul att träffa alla. När jag landar har jag bokat in ett event med Bohoo med Daniel. Imorgon är det ju träningseventet som jag håller i med Samsung. Efter det ska jag till Marre för att klippa mig, är så sugen på en lob fast ändå en lite längre variant. Man kanske bara kan säga en rak avklippning?!

Efter det ska jag till Yumilashes Sthlm för fransar och på kvällen är det middag och drinkar med vännerna. Istället för att kuta runt för att hinna träffa alla så kändes det smartare med en middag med alla istället på hotellet jag bor på. Och om, om! Så kanske vi kör en liten utgång, det hade ju varit kul eftersom det inte finns några klubbar här i Calgary på samma sätt. Och sedan är mina vänner bäst på fest! 😉


12 kommentarer12 kommentarer om “Mot Stockholm”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Ta en dag i taget. Och du är ju framåt och kan fixa och dona så dagarna går. Blir spännande att se hur marre klipper dej. Ha det nu jättekul i stockholm. 😊🎃🌼

  Reply
 • Var ser du vilken mobil hon använder?

  Reply
 • Om du kollar på inlägget om bedragaren som ringde henne eller följer henne på Instagram så syns det tydligt. På hennes storys är det iPhones emojis

  Reply
 • Undrar verkligen samma sak.

  Reply
 • Håller med dig! Men hon lär säkert inte svar utan låtsas som ingenting. Kanske man skulle fråga samsung istället

  Reply
 • Är det samarbetet med Samsung som gör Stockholmsvistelsen ?

  Reply
 • Ja men gör det om du är såå nyfiken. Så kan du ju återkomma med ett svar.
  Finns säkert en enkel förklaring OM det nu skulle vara så.

  Reply
 • Nej, såg att frågan dykt upp på ett annat inlägg också men hon har inte svarat. Ja, jag antar att det är Samsung som fixat att hon ska till Stockholm eftersom hon ska hålla ett event med dom. Ja, den enkla förklaringen är väl att hon vill tjäna pengar och struntar i hur det ser ut 😉

  Reply
 • Ni vet att man kan använda Samsungs andra prylar ihop med apples numer?
  Så exempelvis träningsklockan har stöd för Apples produkter. Så hon kan ju absolut vara abassadör.

  Reply
 • Fast är man ambassadör ska man väl använda det märke man promotar? Åtminstone på bilder 😉 Annars betyder det ju att hon gillar de märkena bättre, vilket gör att reklamen inte är särskilt trovärdig när inte ens hon själv använder deras mobil.

  Reply
 • Exakt! Inte trovärdigt…

  Reply
 • Fast nej det kan man inte 😂😂

  Reply