Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

17:55 | October 22, 2019

Gumman unnade sig Chanel

Idag är jag lite stressad för imorgon åker jag tillbaka till Stockholm. Idag kommer äntligen de sista möblerna som vi väntat så jäkla länge på vilket betyder att jag behöver vara hemma och invänta dom. Så träningen jag tänkte köra på F45 kör jag hemma istället, så jäkla glad att jag har möjligheten att träna hemma när sådant här händer. 🙂

Sedan ska jag fota av fyra kampanjer idag eftersom jag är osäker på om jag hinner när jag är i Stockholm. Jag ska lämna Stitch hos sin dagmatte innan 19 eftersom hon inte ska åka med mig till Stockholm. Jag ska hinna packa och även om det bara är för tre dagar så tar det sin lilla tid… Och sedan ska jag hinna iväg på hemmamatchen ikväll för att träffa tjejerna då dom ville hinna ses innan jag drar. Så ja, fullspäckat idag och trots att jag blir lite stressad av det så brukar jag alltid jobba bäst under lite tidspress. Men sedan så prioriterar jag sådant som verkligen måste bli klart idag och hinner jag inte med allt nej då måste jag ta med det till Stockholm och få det att fungera helt enkelt! 🙂

Här kommer det som jag unnade mig igår, det blev en Chanel Boy bag. Jag kollade på den här för tre år sedan men kände bara “nej… jag lägger pengarna på annat istället som jag verkligen behöver”. Men nu kände jag att jag har jobbat hårt, jag har lagt pengar som jag verkligen behöver, jag sparar, investerar och allt vad det innebär, så jag köpte den här väskan. Insåg även efter att egentligen är det här lite av en investering också för dom blir fasen dyrare och dyrare med åren. Den här har typ stigit 10,000kr sedan sist jag kollade på den så blir jag pank en dag och sitter där med min väska, ja då är det väl bara att sälja av sig den! 😉

Nu kommer möbelfirman. Jag ska dirigera dom sedan måste jag sätta igång med mina kampanjer! 😀


19 kommentarer19 kommentarer om “Gumman unnade sig Chanel”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Det gör du rätt i att unna dig något. Och det är ju en typ av investering.

  Reply
 • Ja men det kändes rätt att göra det. Vad annars jobbar man för? Sämre tider?

  Reply
 • Jättefin väska!!! När man jobbar och spar pengar så kan man unna sig 🙂 Nu spar jag till samma 🙂 Kraam!

  Reply
 • Tack Elsa!
  Ja eller hur! Wihoo!

  Reply
 • Så snyggt

  Reply
 • Tack 😀

  Reply
 • Helt rätt!! You go girl 🙂 den har du förtjänat!

  Reply
 • Men snälla du är så värd en fin väska!!! 😍

  Reply
 • Men snälla du är sååå värd en fin väska! Så hårt som du jobbar 😍🎉

  Reply
 • Detta inlägg gjorde att jag faktiskt också unnade mig något jag tänkt på länge men känt varit onödigt, o fan va bra det känns! Tack för din power alltså, grym är du!!!

  Reply
 • Det här inlägget fick mig att unna mig något jag tänkt köpa så länge men känt vart onödigt, men fase va bra man känner sig! Tack för din power asså, grym är du!

  Reply
 • Förstår att pengar tappar sitt värde ju mer pengar man har men fan det är så satans mycket pengar för en väska så jag tappar fan hakan.. Reflekterar du någon gång över att du har så mycket pengar så det liksom inte svider att köpa en sån dyr väska? Det är en VÄSKA liksom. Må hin håle ta mig den dagen jag köper en sådan dyr väska, miljonär eller ej 😂 Kan du inte göra ett inlägg om hur du levde innan kändistiden, din bakgrund och värdet av pengar då, hade du gott ställt som barn? Osv. Hade varit intressant.

  Reply
 • Hur mycket kostar en sån väska då?

  Reply
 • I runda slängar 50 000 kr.

  Reply
 • Är det sant. Är dom dyrare i Kanada. Jisses Amalia. 😯😩

  Reply
 • Jag har inte exakt koll på öret men en snabb koll på Chanels sida sade så, därav “runda slängar”:

 • Men aaah vad snygg den är! Klar du ska ha den <3

  Reply
 • “Snyggt” till mysbyxor och flanellskjortor.

  Reply
 • Vad fint! Ser så naturligt men ändå väldigt fräscht! Ska definitivt checka in 😀

  Reply