Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

22:06 | October 22, 2019

Bra glow med Maybelline

Nu är det sen kväll för er eftersom det är eftermiddag här. Det har gått bra so far… eller nej nu ljuger jag haha. Eller det har gått bra för mig men möblefirman som vi haft det så struligt med… ah okej! Dom kom med blommorna som skulle in i matsalen men nattduksbordet dröjer ytterligare. Alltså jag orkar inte! Allt började med att vi hade nattduksbord men jag tyckte det skulle bli bättre med några andra så jag fick tillåtelse att byta ut dom. När dom väl kom hade ett av dom gått sönder i frakten och det är typ tre veckor sedan? Tror inte dom kommer fråga om vi kan lämna recension på deras hemsida eller dylikt för hade vi fått göra det hade dom konkat!

Men det är liksom det enda som gått dåligt idag. Det har fungerat jättebra med jobb, känns som jag har läget under kontroll så därför kände jag för att slänga in ett litet tips på en produkt som jag använt på senaste tiden för att få en varmare glow!

Det är Master Chrome från Maybelline. Det är en highlighter men jag drar den i hela ansiktet istället för puder för den ger inte för mycket flow. Man ser mest bara riktigt fräsch ut i hela ansiktet och färgen “Gold” har en varm och härlig glow vilket gör att den här höstbleka huden ser lite mer solkysst ut! 😉

Pris: 139kr här- Klick!


10 kommentarer10 kommentarer om “Bra glow med Maybelline”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Åh försökt skrålla i dina inlägg om färgens namn på ditt läppstift, men hittar inget. Är det YSL nude? Fantastiskt fin!

  Reply
 • Vad använder du för mascara? 😀

  Reply
 • Kommer nog köpa. Jag är så himla blek. Jag vill gärna ha lite färg i ansiktet. Det gör att jag känner mej piggare.

  Reply
 • Vad har du på läpparna? Så fantastiskt fint o naturligt 🙂

  Reply
 • Hela du strålar😍

  Ögonskuggan?
  Tack för du delar👌🏻

  Reply
 • Du är strålande vacker!

  Reply
 • Vad fint resultat och lagom med glow och färg! 🙂

  Reply
 • Vad har du på läpparna?? ☺️ Samt vilken färg/nr är det på ditt ysl läppstift?

  Reply
 • Konkat pga en missnöjd kund? Lite väl hybris kanske😂?

  Reply
 • Helt sjukt vad fin du är Annika ! Hoppas att allting är bra med dig och att du trivs I kanada ! 😍

  Reply