Det förekommer cookies på annicaenglund.se. Genom att fortsätta läsa på annicaenglund.se godkänner du detta. Läs mer om cookies här.

07:31 | October 21, 2019

Unna sig och urinvägsinfektion

Tröja- Länk! // Shorts- Länk!

Hallå måndag för er! Ni kliver upp, jag ska lägga mig.

Jag har haft en soft helg! Jag och Tessa hade bestämt en träff Downtown i lördags eftersom jag inte har varit där ännu. Jag har bara åkt igenom men nu skulle ta ta bilen själv, parkera den någonstans och sedan hitta till Core-gallerian. Ha! Gick ju utan problem.

Lördagens plan var att åka in för att se vad gummorna skulle unna sig. Jag investerar, sparar, jobbar på och nu kände jag att jag kunde unna mig något materiellt. Jag är fullt medveten om att man inte blir lyckligare av dyra saker men man blir inte lyckligare av att bara låta pengar ligga på banken. 😉

Det som dock sög var att jag har en spärr på mitt kort när det kommer till köp utomlands. Säkerhet öh…! Och eftersom det var helg gick det inte att kontakta min bank så ja får ta det imorgon. ☺️

Imorse vaknade jag tidigt. Stack till F45 och tränade och när jag kom hem städade jag hela huset. Det är så skönt att lägga någon timma på att bara dammsuga samtidigt som huset fylls med tvättmedelsdoft. Sedan när jag skulle sätta på påslakanet på täcket blev jag så kissnödig, alltså panik. Sprang till toaletten och ja… den där smärtan kände jag igen. Urinvägsinfektion…

Jag såg och kände inga tecken what so ever utan det bara kom och gjorde så förbaskat jäkla ont. Såg ut som ett blodbad i toaletten och gjorde ju bara ondare och ondare.

Fick ringa lagets läkare tillslut och fick medicin ganska direkt. Som jag sa i tidigare inlägg, jag är så tacksam för personalen som jobbar med laget som även ser till att vi respektive får hjälp!

Redan nu under kvällen kändes det bättre men jag fick ställa in med tjejerna. Tanken var att många av oss skulle hem till en tjej som heter Brittany för att kolla matchen men jag kände inte för att åka dit då jag ändå skulle behöva sitta på toa mestadels. 😔

Well, det är ju typ 80 matcher kvar så det kommer fler kvällar.

Nu ska jag somna framför ”Vänner”. Hoppas att er måndag startar kanon! Vi hörs om några timmar!

Glasögon- Länk! // Tröja- Länk! // Skor- Länk!På väg in mot Downtown.Avslutade vår eftermiddag med tunabowl.


13 kommentarer13 kommentarer om “Unna sig och urinvägsinfektion”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här

 • Stackars dig <3 Krya på dig & ta hand om dig.

  Reply
 • Vad har du för resonemang kring djurförsök? Tänkte eftersom du gör reklam för Origins som testar sina produkter på djur.

  Reply
 • Undrar jag med speciellt när det sker så fruktansvärda försök på oskyldiga djur. Se bara på LPT i Tyskland där det med all sannolikhet sker försök på uppdrag av olika företag i andra länder förutom Tyskland.

  Reply
 • Så.snygg.du.är!!!

  Reply
 • Åh nej, jag hatar urinvägsinfektion. Värsta känslan. Blod däremot brukar tyda på allvarlig UV, för då har den stigit upp.. Ja ja du gick säker till läkaren.
  Lycka till fina, “krya på dig” 🙂

  Reply
 • Aldrig haft blod i urinen av u.v. högst lite missfärgning.

  Reply
 • Det låter inget bra alls, att du fick blod när du kissade …. det bör du allt kolla upp, har haft urininfek. några ggr, kommer det blod så kan det bero på en infektion i Njurarna, så har en Läkare sagt till mig iaf … men det finns det Medicin till, så ingen fara så, men kolla upp det ändå …. 🙁 Det kan vara därför som du hade sån Mensvärk, du kan ha blivit kall …. 🙁

  Reply
 • Hon skrev ju att hon kontaktade läkare. 🙂

  Reply
 • Kontaktade ja, men inte att Hon var och undersökte sig och tog Prover …. det var det jag menade 🙁

  Reply
 • På din instastory pratar du om tuggummi. Att du alltid har det med dig för fräsch andedräkt. Men snälla, det låter såå illa när du har det och tuggar på när du ska prata. Har tänkt på det flera gånger när du gör reklam för något tuggbart. Det är inte trevligt att se och höra någon tugga frenetiskt. En liten sak att tänka på kanske 😉

  Reply
 • Hej ! det var väl imorgon du skulle till Stockholm?

  Reply
 • Hej du mår väll ok?hoppas. Vet du att flera mediciner som är på recept i Sverige finns att köpa utan recept på apotek i Kanada. Kan ju vara bra att veta. Kramis.

  Reply
 • Great post! We will be linking to this particularly great article
  on our site. Keep up the good writing. https://hitechcomputersolutions.com/index.php/blogs/item/57-you-re-fired-now-give-me-your-password?limitstart=0

  Reply